Cristiano Ronaldo a ratat titlul de campion în Serie A în actualul sezon, în tricoul lui Juventus. Ultima perioadă petrecută alături de "bianconeri" a fost destul de tensionată pentru atacantul de 36 de ani, despre care s-a scris că ar putea părăsi formația italiană încă din această vară.
Jurnaliștii din Peninsulă anunță că Max Allegri s-ar fi înțeles deja cu Juventus și ar urma să pună în scenă o adevărată revoluție la "Bătrâna Doamnă". Iar CR7 nu intră în planurile tehnicianului italian care a adus 5 titluri la Torino. De notat că Ronaldo mai are contract cu Juve până în vara anului 2022.
În ultima vreme, în presa internațională s-a vorbit despre două posibile destinații pentru Cristiano, după despărțirea de Juventus: Manchester United sau Real Madrid. Adică două dintre fostele echipe ale internaționalului lusitan. Totuși, totul a rămas la stadiul de zvon.
Serie A
Președintele lui Lazio, suspendat. "Schema" prin care jucătorii puteau evolua cu COVID-19
20/10/2021 LA 11:34

Cristiano Ronaldo vrea să-și încheie cariera la Sporting Lisabona! Anunțul răsunător venit din Portugalia

Astăzi, publicația Record, citată de Marca, a făcut un anunț răsunător, pe prima pagină. Potrivit jurnaliștilor portughezi, Cristiano Ronaldo își dorește să își încheie cariera la Sporting Lisabona, echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Așadar, Ronaldo este asociat, la ora actuală, cu o revenire la toate cele 3 formații pentru care a evoluat în carieră, înaintea transferului în Italia.
https://i.eurosport.com/2018/07/04/2366131.jpg
Dintre toate cele 3 ipoteze însă, revenirea în țara natală, la Sporting, pare cea mai probabilă. Ronaldo iubește enorm Portugalia și cu siguranță ar însemna enorm pentru el să joace ultimele meciuri în tricoul echipei care l-a descoperit pe vremea când era un puști fără fizic de fotbalist, dar cu ambiții uriașe.
La Sporting, Cristiano a învățat ce înseamnă cu adevărat fotbalul, a cunoscut oameni care l-au ajutat, a muncit din greu, a evoluat și, într-un final, a prins transferul care avea să-i schimbe viața - la Manchester United, în 2003.
Potrivit sursei citate, Ronaldo are de gând să mai joace fotbal până la 40 de ani, iar familia sa l-ar sprijini 100% dacă se va hotărî să revină la Sporting. De amintit că Ronaldo a fost surprins în urmă cu ceva timp în tribune, la unul dintre meciurile formației din Lisabona.
Cristiano Ronaldo a fost promovat la prima echipă a lui Sporting în 2002, după 5 ani petrecuți la academia lusitanilor. Atacantul a evoluat un singur sezon la echipa mare - 2002/2003 -, reușind să înscrie 5 goluri și să ofere 5 assist-uri în 31 de apariții.
Serie A
Mourinho a pierdut derbyul cu Juventus. Discurs neașteptat: "Știți ce s-a întâmplat la vestiar?"
18/10/2021 LA 05:00
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24