Numit antrenor la Napoli în urmă cu câteva zile, Gattuso n-a reușit să debuteze cu dreptul, ba chiar a suferit o înfrângere dureroasă, în minutul 90+3. Parma a deschis scorul după numai 4 minute, prin Kulusevski, iar la aceeași fază, Koulibaly s-a accidentat și a fost înlocuit. Milik a restabilit egalitatea la jumătatea reprizei secunde și a ajuns la 6 goluri în actualul sezon. La ultima fază a meciului, același Kulusevski a pasat în fața porții, iar ivorianul Gervinho a transformat calm, fără speranțe pentru Meret.
A fost prima victorie a Parmei pe terenul lui Napoli în ultimii 6 ani, ceea ce accentuează și mai mult disperarea trupei lui Gattuso. Fără bucuria unui succes al favoriților în ultimele două luni, fanii napoletani l-au fluierat la scenă deschisă pe proaspătul antrenor, care în trecut s-a aflat pe banca celor de la AC Milan.
https://i.eurosport.com/2019/12/15/2736766.jpg
Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
21/09/2021 LA 08:33

Gattuso: "Moralul este la pământ"

La finalul partidei, Gattuso a declarat că moralul scăzut este inamicul numărul 1 al jucătorilor săi:
"Napoli ar trebui să fie în vârful clasamentului, dar jocul nu ne permite acest lucru. Trebuie să găsim echilibrul în mai multe zone ale terenului. În vestiar, moralul este la pământ în aceste momente. Jucătorii nu mai cred în ei, iar asta se vede în timpul meciului. Trebuie să ținem capul sus și să muncim în continuare.", a fost discursul lui Gatusso la conferința de presă.
Napoli a ajuns la 8 etape fără victorie în Serie A și ocupă abia locul 8 în clasament, la 12 puncte în spatele podiumului.
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01
Fotbal
Napoli - Juventus 2-1. Torinezii sunt pe 16, fără victorie în Serie A. Reacția lui Allegri
11/09/2021 LA 19:53