Numit antrenor la Napoli în urmă cu câteva zile, Gattuso n-a reușit să debuteze cu dreptul, ba chiar a suferit o înfrângere dureroasă, în minutul 90+3. Parma a deschis scorul după numai 4 minute, prin Kulusevski, iar la aceeași fază, Koulibaly s-a accidentat și a fost înlocuit. Milik a restabilit egalitatea la jumătatea reprizei secunde și a ajuns la 6 goluri în actualul sezon. La ultima fază a meciului, același Kulusevski a pasat în fața porții, iar ivorianul Gervinho a transformat calm, fără speranțe pentru Meret.
A fost prima victorie a Parmei pe terenul lui Napoli în ultimii 6 ani, ceea ce accentuează și mai mult disperarea trupei lui Gattuso. Fără bucuria unui succes al favoriților în ultimele două luni, fanii napoletani l-au fluierat la scenă deschisă pe proaspătul antrenor, care în trecut s-a aflat pe banca celor de la AC Milan.
https://i.eurosport.com/2019/12/15/2736766.jpg
Fotbal
Momente emoționante, cu jucători legendari în prim plan! Week-end-ul despărțirilor în fotbalul mare
16/05/2022 LA 11:31

Gattuso: "Moralul este la pământ"

La finalul partidei, Gattuso a declarat că moralul scăzut este inamicul numărul 1 al jucătorilor săi:
"Napoli ar trebui să fie în vârful clasamentului, dar jocul nu ne permite acest lucru. Trebuie să găsim echilibrul în mai multe zone ale terenului. În vestiar, moralul este la pământ în aceste momente. Jucătorii nu mai cred în ei, iar asta se vede în timpul meciului. Trebuie să ținem capul sus și să muncim în continuare.", a fost discursul lui Gatusso la conferința de presă.
Napoli a ajuns la 8 etape fără victorie în Serie A și ocupă abia locul 8 în clasament, la 12 puncte în spatele podiumului.
Fotbal
Cândva adevărate forțe, azi cu șanse mari să retrogradeze! Situația din Top 5 campionate din Europa
14/05/2022 LA 13:04
Liga
Barcelona a început negocierile pentru fundașul dorit de Xavi! Cât ar trebui să o achite catalanii
04/05/2022 LA 11:12