Una dintre cele mai galonate cluburi din istoria fotbalului, AC Milan, trece printr-o perioadă neagră. În ciuda investițiilor substanțiale, echipa nu își revine iar starul de sezonul este unul de coșmar. Marco Giampaolo riscă să fie demis după a 3-a înfrângere consecutivă în campionat și a 4-a din primele 6 etape.
Aflat la club de 100 de zile, Giampaolo a fost întrebat despre demisie după înfrângerea cu Fiorentina însă italianul născut în Elveția a negat că s-a gândit vreun moment la un asemenea scenariu. Însă presa din Italia scrie că sunt luate deja în calcul variante pentru înlocuirea lui.

Ședință de urgență la club

Fotbal
Balonul de Aur 2021 | Messi, pentru a 7-a oară cel mai bun fotbalist al lumii! Toți laureații serii
29/11/2021 LA 22:10
Gazzetta dello Sport scrie că înfrângerea cu Fiorentina a dus la o ședință a conducerii clubului la care au fost prezenți Maldini, Boban și Massara. De asemenea, fiul celui care conduce fondul Elliot, Gordon Singer, urmează să aibă o discuție cu membri executivi ai clubului.
Imediat după înfrângerea cu Fiorentina, Paolo Maldini, director tehnic la Milan, a ieșit public pentru a-l sprijini pe Giampaolo deși a admis că protestele fanilor sunt justificate. Totuși, în ședința ce a urmat s-au discutat posibili înlocuitori precum Claudio Ranieri, Rudi Garcia sau chiar și Rino Gattuso.
Mai mult, conform Tuttomercatoweb cei de la Milan l-au contactat deja pe Andriy Shevchenko pentru a vedea dacă acesta ar fi dispus să vină. El este actualul selecționer al naționalei Ucrainei și are contract până în iunie 2020, dupa Campionatul European. Shevchenko ar fi o variantă extrem de populară, el fiind jucătorul Milanului între 1999 și 2006, revenind apoi în sezonul 2008/2009.

Ribery, ovaționat de fanii lui Milan

Dacă fanii Milanului i-au huiduit pe jucători pe finalul partidei cu Fiorentina, un jucător ovaționat de fani în semn de respect a fost Frank Ribery. Acesta a marcat un gol și a fost desemnat cel mai bun jucător de pe teren, fiind aplaudat de un stadion întreg în momentul în care a fost înlocuit, în minutul 89.
”L-am înlocuit pentru că mă așteptam să fie ovaționat. Mereu a fost implicat, mereu decisiv și are niște calități peste medie, chiar dacă nu mai are sprintul de acum 5-6 ani” a spus antrenorul Fiorentinei, Vincenzo Montella, după partida.
”Da, sunt bătrân, dar mă simt tânăr pe teren” a spus Ribery după partida.
Liga
Pedri a câștigat trofeul Golden Boy 2021! Pe cine i-a învins puștiul-minune al Barcelonei
22/11/2021 LA 12:10
Fotbal
Topul fotbaliștilor care nu au meritat Balonul de Aur. Cei mai controversați câștigători
22/11/2021 LA 09:15