Tătărușanu începe să se obișnuiască cu noii săi colegi de la Milan. Așa cum se obișnuiește cu noii transferați, portarul român a fost nevoit să interpreteze o melodie în fața colegilor. Tătărușanu a ales piesa "Volare" și după ce a început să fredoneze, colegii i-au sărit în ajutor cântând împreună cu el și aplaudându-l.

Serie A
Ibra, pregătit de derby-ul cu Inter: "Nu doar că va juca, dar o va face cu țigara în gură, crede-mă"
16/10/2020 LA 07:58

Titularul de drept din poarta Milanului, Gialuigi Donnarumma, a ținut să imortalizeze momentul și a filmat scena respectivă. Goalkeeper-ul italian nu s-a mulțumit cu atât și a postat video-ul pe rețelele de socializare unde s-au viralizat rapid.

Primul meci al lui Tătărușanu la AC Milan

Imediat după ce a fost prezentat oficial, Ciprian Tătărușanu a bifat și primele sale minute în tricoul "rossonerrilor". Acesta a intrat în repriza secundă a partidei amicale jucată de milanezi contra Bresciei și câștigată cu 3-1.

În această seară, AC Milan își începe aventura în Europa League. "Rossonerrii" joacă în deplasare cu irlandezii de la Shamrock Rovers în turul 2 preliminar al competiției. Dacă vor trece mai departe, elevii lui Stefano Pioli vor da piept în turul 3 preliminar cu învingătoarea din meciul Bodo/Glimt și Zalgiris Vilnius.

Serie A
"Îmi place de tine, ești argentinian și ai caracter, nu ca brazilienii". O nouă poveste "marca Ibra"
09/10/2020 LA 11:54
Europa League
Milan, calificare dramatică în grupele EL. A egalat în 120+2 şi a avut nevoie de 24 de penalty-uri
02/10/2020 LA 06:50