Tătărușanu începe să se obișnuiască cu noii săi colegi de la Milan. Așa cum se obișnuiește cu noii transferați, portarul român a fost nevoit să interpreteze o melodie în fața colegilor. Tătărușanu a ales piesa "Volare" și după ce a început să fredoneze, colegii i-au sărit în ajutor cântând împreună cu el și aplaudându-l.
Titularul de drept din poarta Milanului, Gialuigi Donnarumma, a ținut să imortalizeze momentul și a filmat scena respectivă. Goalkeeper-ul italian nu s-a mulțumit cu atât și a postat video-ul pe rețelele de socializare unde s-au viralizat rapid.
Cupa Mondială FIFA
Giroud a devenit cel mai bun marcator din istoria Franței! Gol superb în optimile Cupei Mondiale
ACUM 16 ORE

Primul meci al lui Tătărușanu la AC Milan

Imediat după ce a fost prezentat oficial, Ciprian Tătărușanu a bifat și primele sale minute în tricoul "rossonerrilor". Acesta a intrat în repriza secundă a partidei amicale jucată de milanezi contra Bresciei și câștigată cu 3-1.
În această seară, AC Milan își începe aventura în Europa League. "Rossonerrii" joacă în deplasare cu irlandezii de la Shamrock Rovers în turul 2 preliminar al competiției. Dacă vor trece mai departe, elevii lui Stefano Pioli vor da piept în turul 3 preliminar cu învingătoarea din meciul Bodo/Glimt și Zalgiris Vilnius.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12