Tătărușanu începe să se obișnuiască cu noii săi colegi de la Milan. Așa cum se obișnuiește cu noii transferați, portarul român a fost nevoit să interpreteze o melodie în fața colegilor. Tătărușanu a ales piesa "Volare" și după ce a început să fredoneze, colegii i-au sărit în ajutor cântând împreună cu el și aplaudându-l.
Titularul de drept din poarta Milanului, Gialuigi Donnarumma, a ținut să imortalizeze momentul și a filmat scena respectivă. Goalkeeper-ul italian nu s-a mulțumit cu atât și a postat video-ul pe rețelele de socializare unde s-au viralizat rapid.
Serie A
Ibrahimovic i-a "dat" gol lui Ciprian Tătărușanu. Meci cu " de toate" pe Renato Dall'Ara
ACUM 10 ORE

Primul meci al lui Tătărușanu la AC Milan

Imediat după ce a fost prezentat oficial, Ciprian Tătărușanu a bifat și primele sale minute în tricoul "rossonerrilor". Acesta a intrat în repriza secundă a partidei amicale jucată de milanezi contra Bresciei și câștigată cu 3-1.
În această seară, AC Milan își începe aventura în Europa League. "Rossonerrii" joacă în deplasare cu irlandezii de la Shamrock Rovers în turul 2 preliminar al competiției. Dacă vor trece mai departe, elevii lui Stefano Pioli vor da piept în turul 3 preliminar cu învingătoarea din meciul Bodo/Glimt și Zalgiris Vilnius.
Liga Campionilor UEFA
Tătărușanu, titular în Champions League pentru Milan! Ce a spus Pioli înaintea meciului cu FC Porto
19/10/2021 LA 11:55
Serie A
Ciprian Tătărușanu le-a dat emoții mari "Rossonerilor"! AC Milan, revenire spectaculoasă cu Verona
16/10/2021 LA 20:47