Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum a decurs "botezul" lui Tătărușanu la AC Milan. Românul a fost filmat de Donnarumma

Nicu Savin

Publicat 17/09/2020 la 16:58 GMT+3

Ciprian Tătărușanu a semnat de curând cu AC Milan și în cadrul unei mese alături de noii colegi a primit și celebrul "botez" al fotbaliștilor. Românul a fost nevoit să cânte o melodie în fața tuturor colegilor, care l-au ajutat la interpretare. Concurentul lui "Tătă" între buturi, Gianluigi Donnarumma, l-a filmat pe portarul român și a postat pe rețelele de socializare video-ul respectiv.

Tătărușanu a semnat săptămâna trecută cu AC Milan

Credit imagine: Eurosport

Tătărușanu începe să se obișnuiască cu noii săi colegi de la Milan. Așa cum se obișnuiește cu noii transferați, portarul român a fost nevoit să interpreteze o melodie în fața colegilor. Tătărușanu a ales piesa "Volare" și după ce a început să fredoneze, colegii i-au sărit în ajutor cântând împreună cu el și aplaudându-l.
Titularul de drept din poarta Milanului, Gialuigi Donnarumma, a ținut să imortalizeze momentul și a filmat scena respectivă. Goalkeeper-ul italian nu s-a mulțumit cu atât și a postat video-ul pe rețelele de socializare unde s-au viralizat rapid.

Primul meci al lui Tătărușanu la AC Milan

Imediat după ce a fost prezentat oficial, Ciprian Tătărușanu a bifat și primele sale minute în tricoul "rossonerrilor". Acesta a intrat în repriza secundă a partidei amicale jucată de milanezi contra Bresciei și câștigată cu 3-1.
În această seară, AC Milan își începe aventura în Europa League. "Rossonerrii" joacă în deplasare cu irlandezii de la Shamrock Rovers în turul 2 preliminar al competiției. Dacă vor trece mai departe, elevii lui Stefano Pioli vor da piept în turul 3 preliminar cu învingătoarea din meciul Bodo/Glimt și Zalgiris Vilnius.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo