Valentin Mihăilă a marcat din centrarea lui Dennis Man, golul cu care Parma a deschis scorul în minutul 9, în partida cu AS Roma, din etapa a 27-a din Serie A.
Pentru Mihăilă a fost al doilea gol consecutiv, după cel reușit în confruntarea cu Fiorentina, în urmă cu o săptămână. Golul a venit în urma unei pătrunderi pe flancul drept a lui Man, care a trecut de un adversar și a trimis mingea prin spatele liniei de fundași, în zona centrală a careului, de unde Mihăilă a șutat puternic, pe lângă portarul Pau Lopez.

Man și Mihăilă, motivați de fanii Parmei, printr-un filmuleț

Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37
Abii români au jucat foarte bine, iar la final, antrenorul secund al Parmei, Andrea Tarozzi (D'Aversa a fost suspendat și nu a putut sta pe bancă și nici participa la conferința de presă), a vorbit despre încrederea pe care o are stafful tehnic în tinerii jucători. Totodată, tehnicianul a dezvăluit că un rol important pentru motivația jucătorilor azi l-a avut un filmuleț creat de fani. Chiar dacă nu pot fi prezenți pe stadion, din cauza COVID-19, aceștia au vrut ca fotbaliștii să știe că sunt susținuți necondiționat, chiar dacă echipa trece prin momente grele.
"Antrenorul (n.r - Roberto D'Aversa) își dorea foarte mult să câștige. Îi vom dedica victoria președintelui Krause. Suntem bucuroși că am obținut victoria, în ciuda unui meci greu. Suntem într-un moment de creștere, chiar dacă rezultatele nu mai veneau. Ne-au lipsit punctele, însă azi am văzut o Parma care a atins un nivel bun al condiției fizice și al atenției. De asemenea, jucătorii înțeleg mai bine ce le cere antrenorul, ceea ce e important.
Avem multă încredere în această echipă. Avem nevoie de timp pentru a face o echipă să crească și să-i facem pe jucători să înțeleagă ce le cere antrenorul. Azi, fanii ne-au făcut un video de susținere înainte de meci și a fost foarte important. Ne-au făcut să simțim că îi avem aproape, așa cum era mereu înainte. Fanii sunt fundamentali, jucătorii au văzut clipul motivațional cu un minut înainte de a intra pe teren", a spus Andrea Tarozzi, secundul lui Roberto D'Aversa.
Parma a câștigat, așadar, trei puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării, cu largul concurs al celor doi fotbaliști români, care au fost pentru prima dată titulari împreună, Mihăilă fiind schimbat în minutul 82. AS Roma a pierdut un tempo în lupta pentru un loc de Champions League, ocupând acum locul 5, cu 50 de puncte.
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48
Serie A
Dennis Man, la un pas de revenirea în Serie A! Unde este dorit și în ce condiții se face transferul
08/01/2022 LA 18:59