Parma avea mare nevoie de o victorie în duelul cu Genoa, însă formația lui Roberto D'Aversa n-a reușit să apere avantajul obținut în prima repriză, după golul superb al lui Graziano Pelle.
Dennis Man a jucat tot meciul și a avut două ocazii bune. Din păcate, internaționalul român n-a reușit să înscrie.

Cum l-a ridicat în picioare Dennis Man pe patronul Parmei, în meciul cu Genoa

Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
Prima șansă a fostului atacant de la FCSB a avut loc în minutul 10, când a fentat un adversar în careu și a finalizat cu un șut plasat la colțul lung. Șutul n-a avut însă destulă forță, iar portarul Perin a reținut fără emoții.
Faza superbă creată de Man l-a ridicat în picioare pe patronul american al Parmei, Tanner Krause, aflat în tribune. Conducătorul clubului a fost surprins în timp ce aplauda acțiunea românului, chiar dacă nu s-a încheiat cu gol.
Parma a deschis scorul în minutul 16, după o reluare spectaculoasă, din foarfecă, a lui Graziano Pelle. Trupa lui D'Aversa a pierdut controlul partidei în repriza a doua, iar Genoa a reușit să întoarcă scorul, prin dubla lui Scamacca, din minutele 50 și 69.

Dennis Man, lăudat în presa din Italia după Parma - Genoa 1-2

În minutul 80, Man a mai ratat o șansă bună. Românul a reluat cu capul o centrare expediată de Busi, dar mingea s-a dus pe centrul porții, pe direcția lui Perin, care a intervenit fără probleme.
În minutul 64 a fost introdus și Valentin Mihăilă, însă nici fostul atacant al Craiovei n-a reușit să facă diferența. S-a încheiat 2-1 pentru Genoa, rezultat care îi îngreunează și mai mult misiunea Parmei în contextul salvării de la retrogradare.
La finalul meciului, Man a primit nota 6. În ciuda înfrângerii suferite de Parma, jurnaliștii italieni l-au lăudat pe internaționalul român pentru prestați sa:
"A început foarte bine meciul, a trecut în mod repetat de adversarul direct. Apoi s-a adaptat progresului jocului. A avut și șansa egalării, când a reluat cu capul", au notat jurnaliștii italieni.
Acum, Dennis Man și Valentină Mihăilă vor merge la națională, pentru partidele cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia, din preliminariile Campionatului Mondial.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51