Impresarul lui Ştefan Radu (33 de ani), Matteo Materazzi, a dezvăluit că Ştefan Radu este tipul de jucător care trăieşte pentru şi din propria lui muncă. Fundaşul român evoluează de 12 ani în tricoul clubului din Roma, Lazio, pentru care a adunat 372 de prezenţe şi a marcat opt goluri. Agentul apărătorului a povestit despre cum se simte românul în izolarea la domiciliu.
"Până acum, a alergat de atât de multe ori că a mers de trei ori la revizie", a glumit agentul lui Ştefan Radu, pentru tuttomercatoweb.com. Acesta a precizat că, deşi nu s-a mai antrenat cu echipa de aproximativ două luni, fundaşul de 33 de ani este pregătit să joace un meci întreg: "Vrea să revină la antrenamente cât mai repede posibil. Se antrenează mai mult decât înainte, pentru a fi pregătit. Sunt sigur că dacă mâine dimineaţă ar începe campionatul, ar putea juca 90 de minute".
Referitor la o plecare de la echipa Lazio, Matteo Materazzi a precizat că Ştefan Radu a refuzat oferte importante pentru a juca în continuare în culorile formaţiei din Cetatea Eternă.
Serie A
Inter a revenit pe primul loc în Serie A, după ce s-a impus la limită în derby-ul cu Lazio
09/01/2022 LA 21:40
"Vara trecută nu a simţit nevoia să plece la alt club din Italia, chiar dacă au existat diferenţe mari din punct de vedere financiar şi un an în plus de contract", a mai spus agentul lui Radu.
Fundaşul român mai are contract cu Lazio până în vara anului 2021, iar până acum nu a discutat despre prelungirea contractului.
Ştefan Radu a evoluat în 300 de meciuri la echipa Lazio în Serie A şi este pe locul doi în topul jucătorilor cu cele mai multe prezenţe în campionat la gruparea de pe Olimpico.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Chelsea scapă, în sfârşit, de Kepa. Cine îi întinde o mână de ajutor celui mai scump portar din lume
21/12/2021 LA 09:28
Fotbal
România în Liga Națiunilor! Ne batem "parte în parte" cu adversarii, ca valoare de piață
17/12/2021 LA 09:25