Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum se repliază Inter, după ce l-a pierdut pe Tonali. Cei doi jucători pe care a pus ochii Conte

Vlad Dumitrescu

Actualizat 31/08/2020 la 07:09 GMT+3

Antrenorul lui Inter, Antonio Conte, își dorește o reuniune cu mijlocașul lui Chelsea, N'Golo Kante.

Antonio Conte

Credit imagine: Getty Images

Antonio Conte a fost cel care l-a adus pe Kante la Chelsea în 2016, transferându-l pe francez de la Leicester. Acum, conform Tuttomercato, Conte vrea să-l recruteze din nou pe mijlocașul de 29 de ani, Inter fiind interesată de un împrumut cu o opțiune de cumpărare pentru 50 de milioane de euro.
Chelsea are nevoie de fonduri pentru încă două transferuri după ce pe Stamford Bridge au venit deja Timo Werner, Ben Chilwell, Hakim Ziyech și Thiago Silva. Conte dorește să adauge al șaselea jucător de Premier League în lotul său.

Inter, colonie Premier League

Anul trecut italianul i-a adus la Milano pe Romelu Lukaku, Christian Eriksen, Ashley Young, Victor Moses și Alexis Sanchez. Și Inter trebuie să vândă pentru a strânge fonduri, vorbindu-se tot mai des de plecările lui Roberto Gagliardini, Matias Vecino, Marcelo Brozovic și Christian Eriksen.
Conte vrea să-l aducă la Milano și pe Arturo Vidal, acest teransfer s-ar putea să fie mai dificil. Presa din Chile a scris recent că Vidal este interesat de o revenire la Juventus după ce a fost anunțat că nu mai este dorit la Barcelona. Conte este un mare fan al lui Vidal și l-a cerut conducerii în ultimele două perioade de transferuri. Însă Andrea Pirlo a discutat deja cu Vidal la telefon despre o posibilă revenire la Juventus. Și Conte l-a sunat pe jucătorul de 33 de ani pentru a-i propune un transfer la Inter, dar Vidal o preferă pe Juventus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo