Poate nu e spectaculoasă, dar acesta e adevărul, acestea sunt activitățile. Nu îmi e deloc ușor, sunt blocat aici, ieri s-au împlinit fix 3 săptămâni, sunt 22 de zile consecutive în casă… Iar soția și cei doi copii sunt în România, la fel părinții mei | Vlad Chiricheș
Căpitanul naționalei României a dezvăluit pentru site-ul Federației Române de Fotbal cum trece o zi din viața lui în izolare. De 22 de zile el stă în casa din Modena, oraș aflat la 20 de kilometri de Sassuolo, orașul clubului la care este legitimat Chiricheș. Regiunea este una dintre cele mai afectate din Italia din cauza pandemiei de coronavirus.

Cum își petrece ziua Chiricheș

Serie A
Planul președintelui Federației Italiene de Fotbal: "Reluăm Serie A pe 20 mai!"
02/04/2020 LA 07:28
Vlad Chiricheș a dezvăluit rutina sa din fiecare zi în această perioadă.
  • Ora 9 - Mic dejun - "Ouă fierte, avocado, măsline verzi și puțină brânză, specialitate italiană. O cafea și un suc de fructe"
  • Ora 11 - Exerciții fizice - "E o perioadă cu provocări pentru sportivi, trebuie să compensăm lipsa efortului din antrenamente și din competiție"
  • Ora 13 - Își gătește prânzul
  • Ora 14 - Prânz
  • Ora 15 - Lectură - "Citesc “Secretele minții de milionar” de T. Harv Eker, o lectură din categoria dezvoltare personală – cărți motivaționale. Te ajută mai mult să scapi de prejudecățile în afaceri și în viață, să îți construiești un parcurs de succes"
  • Ora 16 - Exerciții fizice - "Mai fac o serie de exerciții, în completarea primelor. Terasa casei a devenit practic terenul meu de încălzire și antrenament"
  • Ora 20 - Seara - "Stau foarte puțin la televizor, mai urmăresc pe net anunțurile legate de evoluția pandemiei în România, declarațiile autorităților, măsurile care se iau. Dar cel mai mult, în perioada asta a zilei, stau pe telefon cu familia… Îmi e atât de dor de ei… Și de voi, suporterii noștri! Îmi e dor să joc pentru ROMÂNIA!"
Vă îmbrățișez, protejați-vă pe voi și pe cei dragi, stați cât mai mult în case! Va fi bine, până la urmă! Hai, România! | Vlad Chiricheș
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29