Deși Barcelona era considerată favorită pentru a-l cumpăra pe De Ligt, fundașul olandez a ales în cele din urmă să meargă la Juventus, unde va primi 12 milioane de euro în următorii cinci ani.
„I-am făcut o ofertă, dar a preferat să se ducă la Juve, unde sistemul de taxe italian îi permite să aibă un salariu net mai mare”, a declarat Grau la prezentarea bugetului Barcelonei.
Grau a vorbit și despre eforturile Barcelonei de a-l transfera pe Neymar: „Am făcut o ofertă important pentru el. Clubul a făcut tot posibilul, am înaintat două oferte – una cu și alta fără jucători la schimb. Sentimentul este însă că PSG nu a vrut de fapt niciodată să vândă”.
Premier League
De Ligt, la mare căutare în Premier League! Ce echipe se bat pe semnătura fundașului lui Juventus
26/12/2021 LA 08:31
Juventus i-a plătit lui Ajax 75 de milioane de euro în vară pentru De Ligt, însă fundașul olandez nu a avut cel mai bun start de sezon. Cu toate că initial nu a fost titular, accidentarea lui Chiellini l-a adus pe olandez în primul „11”. Evoluțiile sale nu au convins însă, iar mulți fani Juventus l-au poreclit deja ”Phil Jones olandez” pe Twitter.
Fotbal
Pierdere uriașă pentru Juventus: Matthijs de Ligt va fi operat la umăr! Cât va lipsi olandezul
11/08/2020 LA 10:48
Fotbal
Matthijs de Ligt: "Nu mă mai simt la fel de invincibil ca la Ajax"
15/10/2019 LA 13:32