Wojciech Szczesny a recunoscut într-un interviu că glumește deseori pe seama hențurilor făcute de puștiul olandez în propriul careu. Chiar dacă mai greșește, De Ligt a fost cel care a adus victoria "Bătrânei Doamne" în derby-ul orașului Torino (1-0), când a reușit primul său gol în tricoul campioanei din Serie A.
Ar trebui să îmi ia locul în poartă, la câte hențuri face. Glumim foarte des pe seama lui cu lucrul ăsta, dar nu pot să vă spun exact care sunt glumele noastre, a povestit Wojciech Szczesny despre fundașul de 20 de ani în presa italiană.
https://i.eurosport.com/2019/11/13/2715917.jpg
Liga Campionilor UEFA
Juventus, criticată dur după înfrângerea cu Villarreal. "Ce rușine!" Ce au scris italienii
17/03/2022 LA 07:59
Portarul polonez a vorbit și despre Cristiano Ronaldo și conflictul creat în momentul în care a fost schimbat cu Dybala în meciul cu AC Milan:
Plecarea lui Ronaldo? Nu ne facem griji. Când un jucător de nivelul lui este înlocuit pe teren este normal să se enerveze. Este un jucător foarte bun, dar în această perioadă nu are o evoluție nemaipomenită. Cu toții cunoaștem calitățile și personalitatea lui Cristiano. Sunt sigur că va reveni cât mai repede într-o condiție psihică bună și că va face, ca întotdeauna, diferența în faza decisivă a sezonului, a mai spus Szczesny pentru Tuttosport.
https://i.eurosport.com/2019/11/13/2715918.jpg

Szczesny: "Este incredibil să am un coleg ca Gigi Buffon!"

Portarul de 29 de ani a vorbit și despre relația sa cu Buffon, care a apărat poarta lui Juventus timp de 17 ani.
Trebuie să recunosc că este foarte ciudat faptul că Gigi Buffon este rezerva mea. Acum câțiva ani aș fi fost chiar nebun să mă gândesc la așa ceva. Dar pot să vă spun că experiența asta îmi aduce foarte multă bucurie. Este incredibil să am un asemenea coleg. Gigi este, înainte de toate, un prieten. Avem o relație foarte bună, deci trăiesc această experiență la maximum și învăț de la unul dintre cei mai mari portari din istorie", a mai adăugat Szczesny.
Juventus este lider în Serie A, cu un singur punct peste locul secund ocupat de Inter. Echipa pregătită de Maurizio Sarri n-a suferit vreo înfrângere în cele 12 etape și are cea mai bună apărare din campionat, cu doar nouă goluri încasate.
Serie A
Milan și Juventus, victorioase în Serie A. Pioli a ajuns la o bornă impresionantă
12/03/2022 LA 21:41
Serie A
Revoluție la PSG, Juventus vrea să profite! Gazzetta dello Sport anunță transferul încercat
11/03/2022 LA 10:01