Getty Images

De ziua sa, Cristiano Ronaldo petrece la antrenamentul lui Juventus! Clipul postat de portughez

De ziua sa, Cristiano Ronaldo petrece la antrenamentul lui Juventus! Clipul postat de portughez

05/02/2020 la 16:57Actualizare 05/02/2020 la 17:00

Cristiano Ronaldo împlinește astăzi 35 de ani, dar nu are timp de petreceri. Portughezul a postat un videoclip în care arată cum se distrează de ziua lui: pe terenul de fotbal, alergând printre jaloane.

Cristiano a publicat un videoclip pe contul său de Instagram, alături de mesajul "La mulți ani mie!", demonstrând încă o dată cât de mult contează pregătirea pentru jucătorul cu 5 Baloane de Aur câștigate.

Într-un interviu acordat recent pentru Marca, superstarul lui Juventus a recunoscut că nu se gândește încă la retragere, deși a ajuns la o vârstă la care mulți fotbaliști se pregătesc să agațe ghetele în cui.

"Totul depinde de cum mă voi simți și de motivația pe care o voi avea în continuare. Din punct de vedere fizic stau bine. Acest aspect nu va fi niciodată o problemă. Mă pregătesc foarte bine și cred că pot să joc cu ușurință până la 40 de ani. Factorul psihologic va fi cel care va face diferența.

Sunt conștient că orice poveste are un început și un final. Nimic nu este veșnic în viață. Totuși, mă simt în continuare puternic și îmi doresc să câștig trofee. Pot să-mi închei cariera anul viitor sau pot juca până la 40 sau 41 de ani. În orice caz, voi încerca să mă bucur de fiecare moment. Prezentul arată minunat și îmi doresc să-l trăiesc din plin.", a spus Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo von Juventus Turin

Ronaldo, de neoprit și la 35 de ani

Cristiano a înscris deja 10 goluri în cele 6 meciuri jucate în 2020, fiind cel mai în formă jucător din lume. În ultimul meci jucat împotriva Fiorentinei, portughezul a transformat 2 penalty-uri şi a ajuns la 9 partide din Serie A în care reușește să înscrie, egalând recordul deţinut de David Trezeguet.

De-a lungul carierei, Ronaldo a mai evoluat pentru Sporting Lisabona, Manchester United și Real Madrid. Per total, pentru echipele de club și naționala Portugaliei, CR7 a bifat 994 de apariții, 722 de goluri și 251 de pase decisive.

Superstarul lui Juventus a câștigat 31 de trofee, printre care și 5 UEFA Champions League. Ronaldo are în vitrină și 5 Baloane de Aur, fiind al doilea cel mai titrat fotbalist din istorie, la acest capitol, după Leo Messi.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.