Sosit la Napoli în locul lui Carlo Ancelotti, la mijlocul lunii decembrie, Gattuso nu a reușit să redreseze formația italiană, înregistrând o victorie și patru înfrângeri în campionat. Tehnicianul spune că trebuie să găsească soluții cât mai urgent posibil pentru a scoate echipa din criză.
"Am vorbit cu echipa, iar ei au luat decizia să intre într-un cantonament din această seară. A fost decizia lor, nu putem subestima niciun detaliu. Trebuie să stăm față în față și să spunem ce e de spus. Trebuie să găsim soluții, pentru că nu e de ajuns ceea ce facem acum", a declarat Gattuso, potrivit Sky Sport Italia.
În luna noiembrie, președintele Aurelio De Laurentiis le-a ordonat jucătorilor să intre într-un astfel de campionat, tot din cauza formei slabe, însă mulți dintre ei s-au opus acestei decizii, primind amenzi usturătoare.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27
După eșecul suferit sâmbătă seara, pe teren propriu, contra celor de la Fiorentina, scor 0-2, Napoli se află pe locul 12 în Serie A, cu 24 de puncte, fiind mai aproape de locurile retrogradabile decât de cele care duc în Liga Campionilor.
Pentru echipa lui Gattuso urmează duelul cu Lazio, de marți, din sferturile de finală ale Cupa Italiei, și cel cu Juventus, de duminică, din campionat.
Fotbal
Cum arată situația în Top 5 campionate europene înaintea Mondialului din Qatar
14/11/2022 LA 08:33
Serie A
Napoli a câștigat cu Empoli și a atins pentru a 3-a oară în istorie 10 victorii la rând în Serie A
08/11/2022 LA 20:09