Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Decizia luată de Juve, după ce Ronaldo a plecat în timpul meciului. Agentul vârfului, contactat

Cristian Mihală

Actualizat 12/11/2019 la 11:31 GMT+2

Juventus Torino va trata cu oarecare lejeritate cazul "Ronaldo", însă oficialii clubului l-au contactat deja pe impresarul portughezului, pentru a organiza o ședință, în care atacantul să fie convins să își ceară scuze pentru atitudinea avută.

Cristiano Ronaldo upset after substitution

Credit imagine: Eurosport

Schimbat în minutul 55 al partidei cu Milan, câștigat de bianconeri cu 1-0, Ronaldo a fost extrem de afectat. S-a dus direct la vestiare, pentru ca apoi, în minutul 87, să părăsească stadionul. Un comportament care ar fi fost aspru pedepsit de orice club, dacă protagonist nu ar fi o vedetă de talia lui CR7.
Ronaldo nu va fi sancționat în vreun fel de clubul Juventus, anunță Sky Italia, dar asta nu înseamnă că nu va da socoteală în niciun fel. "Bătrâna Doamnă" vrea să rezolve totul foarte discret și, conform Gazzetta dello Sport, Pavel Nedved (vicepreședintele) și Fabio Paratici (directorul sportiv) au luat legătura deja cu agentul lui CR7, Jorge Mendes, pentru o ședință informală. Lui Ronaldo i se va explica faptul că o astfel de atitudine nu poate ajuta formația, din contră: va crea o stare de tensiune în vestiar.
Scopul final al întrevederii e convingerea lui Ronaldo că a greșit și că, pe viitor, astfel de gesturi nu vor fi tolerate sau tratate cu atât de multă lejeritate.
Mai mult, se speră ca Ronaldo să își prezinte scuze în vestiar, astfel încât atmosfera să se detensioneze.

Și Sarri a vorbit despre faptul că Ronaldo trebuie să își ceară scuze

Maurizio Sarri a încercat să minimalizeze incidentul, dar a recunoscut că fostul star al lui Juve ar trebui să își ceară scuze față de colegi.
"Nerespectuos cu colegii săi? Cum am spus, nu știu. Dacă e adevărat că a plecat înainte de finalul meciului, atunci trebuie să rezolve problema cu colegii săi. Eu nu am vreo problemă cu Cristiano. El ar trebui să fie mulțumit pentru că a reușit să fie disponibil în ciuda faptului că nu era în cea mai bună formă fizică. În ultima lună a simțit un disconfort la genunchi, iar asta este o mică problemă pentru el", a declarat Maurizio Sarri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo