Cel poreclit "La Joya" a fost printre cei trei jucători de la Juventus care au fost depitați luna trecută cu COVID-19. Daniele Rugani și Blaise Matuidi nu mai au probleme, testele făcute săptămâna trecută fiind negative, însă vârful sud-american a avut ceva probleme.
Nu din punct de vedere medical, pentru că starea sănătății lui Dybala este în acest moment una foarte bună. El, de altfel, se aștepta ca testul al treilea să fie negativ, pentru că nu a mai avut vreun simptom. Conform Corriere Dello Sport, și în a treia serie de analize Paulo a ieșit pozitiv, astfel că în cursul săptămânii trecute urma să efectueze al 4-lea test.
Doar că Dybala a amânat analizele pentru această săptămână, dorind să își ia suficient timp astfel încât să nu se mai expună unei noi vești neplăcute. Astfel, vârful argentinan urmează să facă zilele acestea noile analize, pentru ca apoi să înceapă pregătirea în vederea reluării campionatului.
Premier League
Unde ar putea ajunge Pogba după ce își încheie contractul cu United! Anunțul lui Mino Raiola
IERI LA 06:21

Dybala a adoptat un câine

Până să primească "verde" din punct de vedere al coronavirusului, Paulo Dybala și Oriana Sabatini, prietena sa, au decis să adopte un câine.
"Vă prezint un nou membru al familiei! Ea este Kaia", a scris vârful care e aproape de prelungirea contractului cu Juventus pe pagina de Instagram.
https://i.eurosport.com/2020/04/28/2811788.png
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
15/09/2021 LA 08:21