Cel poreclit "La Joya" a fost printre cei trei jucători de la Juventus care au fost depitați luna trecută cu COVID-19. Daniele Rugani și Blaise Matuidi nu mai au probleme, testele făcute săptămâna trecută fiind negative, însă vârful sud-american a avut ceva probleme.
Nu din punct de vedere medical, pentru că starea sănătății lui Dybala este în acest moment una foarte bună. El, de altfel, se aștepta ca testul al treilea să fie negativ, pentru că nu a mai avut vreun simptom. Conform Corriere Dello Sport, și în a treia serie de analize Paulo a ieșit pozitiv, astfel că în cursul săptămânii trecute urma să efectueze al 4-lea test.
Doar că Dybala a amânat analizele pentru această săptămână, dorind să își ia suficient timp astfel încât să nu se mai expună unei noi vești neplăcute. Astfel, vârful argentinan urmează să facă zilele acestea noile analize, pentru ca apoi să înceapă pregătirea în vederea reluării campionatului.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
20/01/2022 LA 08:42

Dybala a adoptat un câine

Până să primească "verde" din punct de vedere al coronavirusului, Paulo Dybala și Oriana Sabatini, prietena sa, au decis să adopte un câine.
"Vă prezint un nou membru al familiei! Ea este Kaia", a scris vârful care e aproape de prelungirea contractului cu Juventus pe pagina de Instagram.
https://i.eurosport.com/2020/04/28/2811788.png
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36
Serie A
Un star de la Juventus s-a răzgândit! A pus punct negocierilor și pleacă gratis la vară
13/01/2022 LA 08:29