articol de Romeo Ene
Dacă unii jucători o vor părăsi pe campioana Italiei, Morata este unul dintre cei pe care se bazează conducerea italienilor.
Atacantul împrumutat de la Atletico Madrid face parte din planurile clubului pentru sezonul 2021-2022. Rămâne de văzut dacă italienii vor prelungi împrumutul spaniolului sau îl vor achiziţiona definitiv.
Serie A
Juventus, lovită din toate părțile! UEFA, somată de La Liga să-i sancționeze urgent pe torinezi
IERI LA 19:44

JUVENTUS, ''CURĂŢENIE PENTRU SEZONUL VIITOR''

Se vorbeşte mult în Italia despre restructurarea atacului lui Juventus din sezonul următor. Zvonurile afectează toți atacanții, inclusiv pe Cristiano Ronaldo, cu excepția unuia: Álvaro Morata, asta deoarece ''Bătrâna Doamnă'' are de gând să-l păstreze pe vârful care a marcat 16 goluri şi a oferit 11 assist-uri în acest sezon, astfel jucătorul va rămâne în Italia din sezonul viitor.
Calitatea sa i-a convins pe conducătorii lui Juve, care nu au nicio îndoială cu privire la faptul că el va continua la italieni. Singurul lucru care a rămas de lămurit este modalitatea în care va rămâne Morata la Juventus, ori se va prelungi împrumutul său, ori va fi cumpărat definitiv. 45 de milioane de euro este preţul cerut de Atletico pentru Morata.
Suma împrumutului nu este una mare pentru Juventus, iar probabilitatea ca Morata să fie achiziţionat definitiv este foarte plauzibilă în contextul în care foarte multe cluburi au probleme de ordin economic din cauza pandemiei de coronavirus.

MORATA, DOUĂ SEZOANE LA JUVENTUS

Juventus şi Atletico s-au înţeles pentru un împrumut de 2 ani, italienii plătind 10 milioane de euro pe an pentru atacantul spaniol. Dacă decid să-l cumpere în vara anului 2022, atunci echipa lui Pirlo va plăti aproximativ 35 de milioane de euro, în loc de 45. În orice caz, este cert că Morata va continua la Juve şi din sezonul viitor, el punctând de 16 ori în acest sezon şi oferind 11 pase decisive în cele 33 de jocuri în care a evoluat.
A reuşit să marcheze în toate competiţiile, (Serie A, Liga Campionilor, Cupa Italiei, Supercupa Italiei). Are în medie un gol la fiecare 134 de minute, astfel Juventus nu vrea să renunţe la serviciile sale.
Serie A
Sky Italia: Juventus riscă retrogradarea! Ce urmează pentru "Bătrâna Doamnă" + cine o va conduce
IERI LA 08:02
Serie A
Șoc în Italia! Conducerea lui Juventus a demisionat! Andrea Agnelli și Pavel Nedved, OUT de la club
IERI LA 21:30