La meciul de duminică pe care Parma îl va disputa cu Juventus pe stadionul Allianz Arena, suporterii oaspeților nu vor lua parte, nemulțumiți fiind de prețul prea ridicat al biletelor, de 43 de euro. Astfel, sectoarele rezervate oaspeților vor fi goale.
Suporterii lui Parma vor acționa sub sloganul ”Prețuri acceptabile pentru stadioane pline” și vor colabora cu mai multe cluburi mici din Serie A precum Sampdoria, Udinese și Atalanta. Cluburile s-au înțeles să păstreze prețurile biletelor între 10 și 15 euro.
”Toți avem aceeași problemă, așa că are sens, în calitate de suporteri, să ne unim și să lucrăm împreună. Dacă vom colabora bine, împreună vom avea un impact mai puternic decât cel al cluburilor mari”, a declarat, pentru Forbes, Giorgio Martini, parte a Parma Fans WorldWide.
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
ACUM 8 ORE
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
22/09/2021 LA 07:46
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
21/09/2021 LA 05:34