Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Decizia radicală luată de suporterii celor de la Parma. De ce boicotează meciul cu Juventus

Vlad Dumitrescu

Actualizat 17/01/2020 la 18:59 GMT+2

Suporterii lui Parma nu își vor susține, duminică, echipa preferată în meciul împotriva lui Juventus, protestând față prețurile prea ridicate ale biletelor.

La tifoseria del Parma

Credit imagine: Getty Images

La meciul de duminică pe care Parma îl va disputa cu Juventus pe stadionul Allianz Arena, suporterii oaspeților nu vor lua parte, nemulțumiți fiind de prețul prea ridicat al biletelor, de 43 de euro. Astfel, sectoarele rezervate oaspeților vor fi goale.
Suporterii lui Parma vor acționa sub sloganul ”Prețuri acceptabile pentru stadioane pline” și vor colabora cu mai multe cluburi mici din Serie A precum Sampdoria, Udinese și Atalanta. Cluburile s-au înțeles să păstreze prețurile biletelor între 10 și 15 euro.
”Toți avem aceeași problemă, așa că are sens, în calitate de suporteri, să ne unim și să lucrăm împreună. Dacă vom colabora bine, împreună vom avea un impact mai puternic decât cel al cluburilor mari”, a declarat, pentru Forbes, Giorgio Martini, parte a Parma Fans WorldWide.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo