Oficialii lui Lazio au analizat îndelung situația și au luat o decizie oarecum surprinzătoare. Sistemul de supraveghere de pe Olimpico i-a identificat pe fanii care au încălcat regulamentul, iar președintele lui Lazio i-a invitat pe cei vinovați, prin scrisori individuale, să plătească amenda din propriul lor buzunar.
Amenda inițială ajungea la 20.000 de euro, însă, pe lângă aceasta, romanii au primit și o suspendare parțială a stadionului la următoarea partidă disputată pe teren propriu, contra lui Celtic. Cum economia clubului se bazează într-o mare măsură pe vânzarea biletelor, per total au rezultat pierderi de aproximativ 50.000 euro.
https://i.eurosport.com/2019/10/03/2689366.jpg
Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
IERI LA 07:46

Scrisoare trimisă de Lazio pentru fanii implicați

"În urma înregistrărilor video realizate de UEFA și a investigației demarate de poliție, am ajuns la concluzia că voi sunteți responsabili pentru amenda primită de club. Așadar, am hotărât că sumele vor fi acoperite de voi. În afara faptului că Lazio a fost afectată la nivelul imaginii din cauza comportamentului vostru, clubul a suferit și din perspectiva economică.
Per total, suma ajunge la 50.000 de euro (20.000 euro amenda inițială și 30.000 euro în urma suspendării stadionului). Cum numai acțiunile voastre au cauzat această decizie din partea UEFA, vă invităm pe fiecare dintre voi să achitați această amendă. Așteptăm să ne contactați pentru a stabili cum veți efectua plata. În același timp, vă informăm că ați primit o interdicție de 3 meciuri la partidele lui Lazio, de pe Stadio Olimpico.", a fost comunicatul emis de Claudio Lotito, președintele lui Lazio.
Lazio a încheiat pe locul 3 în grupa E din Europa League, în spatele lui Celtic și CFR Cluj. Italienii au înregistrat o victorie și o înfrângere în fața campioanei României. În Gruia, CFR s-a impus cu 2-1, iar pe Olimpico a pierdut cu 1-0.
Lazio se află pe 3 în Serie A, după 20 de etape. Formația pregătită de Simone Inzaghi este la 6 puncte în spatele liderului Juventus.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Serie A
Răzvan Marin i-a cucerit pe fanii lui Cagliari! Ce mesaj în italiană a transmis după meciul cu Lazio
21/09/2021 LA 10:11
Europa League
Moruțan și Cicâldău, printre cei mai buni jucători de la Galatasaray! Ce note au primit românii
17/09/2021 LA 05:07