Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Declarațiile autorităților locale din Napoli: ”Să fie recunoscucători că Ronaldo nu e infectat!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 10/10/2020 la 17:07 GMT+3

Președintele regiunii Campania din Italia a afirmat că lumea ar trebui să fie recunoscătoare celor din Napoli pentru că Ronaldo nu a fost infectat cu coronavirus.

Juventus-Napoli, Ruiz vs Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Autoritățile locale din Napoli - ASL - au oprit echipa lui Gennaro Gattuso din a călători pe Allianz Stadium din Torino pentru a juca cu campioana din Serie A weekendul trecut după ce jucătorii Elif Elmas și Piotr Zielinski au fost depistați cu COVID-19.
În ciuda acestei decizii, Juventus a fost nemulțumită că meciul nu s-a putut disputa și a trimis echipa la stadion în așteptarea adversarilor, afirmând că nu au fost respectate protocoalele.

Declarații bizare ale autorităților locale din Napoli

Însă președintele regional Vincenzo De Luca a luat apărarea clubului și a precizat că dacă meciul s-ar fi jucat și Ronaldo ar fi luat virusul, acest lucru s-ar fi reflectat rău în presa internațională.
”Nimeni nu ne-a mulțumit că l-am oprit pe Ronaldo din a lua coronavirus. Doar imaginați-vă. Dacă Napoli ar fi călătorit cu mai multe cazuri pozitive, ca Girona. Și dacă Ronaldo ar fi luat virusul, am fi ajuns pe prima pagină a New York Times”, a declarat De Luca.
”Protocolul nu contează când vine vorba de sănătate și lege. Napoli nu a călătorit pentru că așa a decis ASL iar Juventus a ajuns să joace cu copiii de mingi”, a adăugat el.
”Jucătorii, din punctul de vedere al sănătății, se supun acelorași reguli precum toți cetățenii italieni. Drept urmare, Napoli nu avea cum să joace. Juventus a emis un comunicat dureros, unul rușinos. Ei au mers la stadion în baza protocolului”, a precizat De Luca.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo