Paulo Dybala nu trebuie ”să-și impună nicio limită” pentru a-și atinge adevăratul potențial în următorii ani, a declarat Alessandro Del Piero, care a făcut apel la argentinian să profite de talentul său. Juventus l-a adus pe Dybala pentru suma inițială de 32 de milioane de euro de la Palermo în 2015, pe un contract de cinci la Torino.
Internaționalul argentinian a evoluat de atunci în 214 meciuri pentru Juventus în toate competițiile, marcând 90 de goluri și cucerind numeroase trofee. Dybala a jucat un rol cheie în ultimele patru titluri cucerit de Juventus și are în palmares și trei Coppa Italia. Jucătorul de 26 de ani este considerat unul dintre cei mai talentați atacanți din lume, însă a trebuit să se adapteze la sosirea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid în 2018.
Portughezul, câștigător a cinci Baloane de Aur, a devenit principalul om de la Juventus iar lui Dybala i-a luat ceva timp până și-a redescoperit cea mai bună formă însă ulterior a format un parteneriat puternic cu Ronaldo. În acest sezon, Dybala a marcat 13 goluri și a reușit 12 assist-uri în 34 de meciuri.
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
ACUM 2 ORE
https://i.eurosport.com/2020/04/01/2801854.jpg
”Genul de gol pe care l-a marcat împotriva lui Inter demonstrează că este un jucător de o calitate excepțională. Acel gol trebuie să îi dea încredere și să îl facă conștient de ce potențail are”, a afirmat Del Piero pentru Gazzetta dello Sport.
”De fapt, merg mai departe. Cineva cu capabilitățile, talentul și mentalitatea lui, trebuie să facă mai multe. Nu trebuie să-ți seteze nicio limită și trebuie să cucerească viitorul. Nimeni nu-ți nimic pe gratis, în special la Juve și spun asta din experiență. Trebuie să-ți demonstrezi valoarea în fiecare meci. Călătoria lui Dybala abia a început și va fi din ce în ce mai bună. Cu tricoul lui Juventus pe el, bineînțeles”, a continuat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29