Mehir Demiral a jucat numai 15 meciuri în sezonul trecut din Serie A (numai 10 ca titular), iar perspectivele turcului pentru noua stagiune nu sunt mai promițătoare. Fundașul de 23 de ani va fi cel mai probabil abia a 4-a variantă a lui Allegri pentru centru defensivei, după Chiellini, Bonucci și De Ligt.
Conștient că va juca la fel de puțin, Demiral este hotărât să plece, iar agenții săi i-au informat pe șefii clubului despre intenția sa. Conform Gazetta dello Sport, de serviciile turcului sunt interesate Atalanta, AS Roma, dar și cluburi din Premier League, astfel că acesta este dispus să plece pentru fi sigur că va juca mai mult.
Fotbal
România U20 a pierdut cu Germania și le-a lăsat un gust amar arădenilor! Ce au "uitat" jucătorii
27/09/2022 LA 13:06

Juventus vrea 40 de milioane de € pentru Demiral

Juventus nu ar vrea neapărat să se despartă de fundaș, deoarece Chiellini sau Bonucci au o vârstă înaintată și ar putea avea dese probleme medicale. Totuși, torinezii sunt dispuși să asculte eventualele oferte, dar vor o sumă considerabilă în schimb. Potrivit sursei citate, șefii "Bătrânei Doamne" cer 40 de milioane de € pentru Demiral, o sumă imensă în raport cu ce a oferit jucătorul în ultima vreme.
Prestația lui Demiral la EURO 2020 nu îi ajută deloc pe oficialii lui Juventus, acesta evoluând modest, în nota naționalei Turciei, poate cea mai slabă echipă de la turneul final.
Demiral a impresionat în Serie A la Sassuolo, iar Juventus i-a plătit echipei emiliene 18 milioane de € în schimbul său în 2019. Chinuit și de accidentări, fundașul de 23 de ani nu s-a ridicat însă la nivelul așteptărilor și a fost mai mereu rezervă în ultimele 2 sezoane, în care a adunat doar 32 de apariții pentru bianconeri.
Contractul lui Demiral cu Juventus este valabil până în 2024, ceea ce le oferă torinezilor posibilitatea de a ține la preț.
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
25/09/2022 LA 05:15
Serie A
Tătărușanu primește o șansă uriașă! Românul va deveni titular după accidentarea lui Maignan
24/09/2022 LA 11:33