Anunțul a fost făcut de renumitul jurnalist Gianluca Di Marzio, care a publicat pe site-ul său și prima reacție a lui Drăguș. Atacantul de 21 de ani a efectuat vizita medicală la Crotone în această dimineață și este extrem de fericit că va avea șansa să joace într-unul din cele 5 campionate de top din Europa.
"Sunt foarte fericit, sper să ajut echipa să rămână în Serie A. Nu am vorbit cu Stroppa (n.r. - tehnicianul lui Crotone), dar o voi face după vizita medicală. Este un pas uriaș pentru mine. Voi juca într-un campionat de top.", a spus Denis Drăguș, citat de Gianluca Di Marzio.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Drăguș a fost cumpărat de Standard în urmă cu un an, după ce belgienii le-au plătit 1,8 milioane de euro celor de la Viitorul. Atacantul român n-a primit multe șanse la noua echipă, reușind să bifeze numai 5 minute în prima ligă din Belgia. Drăguș a evoluat mai mult la echipa de rezerve a lui Standard, pentru care a marcat de 2 ori.

Denis Drăguș va evolua la Crotone, formația nou promovată în Serie A

Denis Drăguș va juca la Crotone, formația nou promvoată în Serie A, sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare definitivă.
Cotat la 1,3 milioane de euro de transfermarkt.com, Denis Drăguș a impresionat în perioada petrecută la Viitorul Constanța și la naționala U21 a României, fiind inclus pe lista celor mai buni tineri jucători din lume - premiul Golden Boy - în 2019.
Drăguș a debutat la naționala mare în toamna anului 2018, în Liga Națiunilor, sub comanda lui Cosmin Contra.
În campionatul Italiei, Drăguș ar putea juca împotriva lui Răzvan Marin, proaspăt transferat la Cagliari. La rândul său, Marin a evoluat pentru Standard Liege, înainte să ajungă la Ajax pentru o sumă de 12,5 milioane de euro.
Crotone a încheiat pe locul secund în Serie B în sezonul precedent, obținând promovarea pe prima scenă a fotbalului din Peninsulă. Micuța echipă din Italia își dorește acum să se întărească pentru a scăpa de emoțiile retrogradării în stagiunea următoare. Cigarini, Rispoli și Vulic sunt ceilalți jucători transferați de Crotone în actuala perioadă de mercato.
Primul meci al lui Crotone în Serie A va avea loc pe 20 septembrie, pe terenul celor de la Genoa.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58