Crotone a încheiat pe locul secund în Serie B în sezonul precedent, obținând promovarea pe prima scenă a fotbalului din Peninsulă. Micuța echipă din Italia își dorește acum să se întărească pentru a scăpa de emoțiile retrogradării în stagiunea următoare. Printre jucătorii aflați în vizorul celor de la Crotone se numără și Denis Drăguș, tânărul de 21 de ani crescut la Academia lui Gheorghe Hagi și apoi promovat la Viitorul Constanța, echipa înființată tot de "Rege".
Drăguș a fost cumpărat de Standard în urmă cu un an, după ce belgienii le-au plătit 1,8 milioane de euro celor de la Viitorul. Atacantul român n-a primit multe șanse la noua echipă, reușind să bifeze numai 5 minute în prima ligă din Belgia. Drăguș a evoluat mai mult la echipa de rezerve a lui Standard, pentru care a marcat de 2 ori.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28

Denis Drăguș, dorit de Crotone, formația nou promovată în Serie A

Cotat la 1,3 milioane de euro de transfermarkt.com, Denis Drăguș a impresionat în perioada petrecută la Viitorul Constanța și la naționala U21 a României, fiind inclus pe lista celor mai buni tineri jucători din lume - premiul Golden Boy - în 2019.
Drăguș a debutat la naționala mare în toamna anului 2018, în Liga Națiunilor, sub comanda lui Cosmin Contra.
În cazul în care va ajunge în cele din urmă la Crotone, Drăguș ar putea juca împotriva lui Răzvan Marin, proaspăt transferat la Cagliari. La rândul său, Marin a evoluat pentru Standard Liege, înainte să ajungă la Ajax pentru o sumă de 12,5 milioane de euro.
Cigarini, Rispoli și Vulic sunt ceilalți jucători transferați de Crotone în actuala perioadă de mercato. Emmanuel Riviere, de la Cosenza, și Henrique, de la Sporting Lisabona, sunt ceilalți doi fotbaliști aflați în vizorul clubului italian.
Primul meci al lui Crotone în Serie A va avea loc pe 20 septembrie, pe terenul celor de la Genoa.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58