Dennis Man a bifat în această seară primele minute pentru echipa lui D'Aversa, după transferul istoric de la FCSB (cel mai mare din istoria Ligii 1).
Chiar dacă a efectuat doar câteva antrenamente alături de noii coechipieri, românul a fost inclus în lot de tehnician. Mai mult, D'Aversa i-a dat şansa debutului, introducându-l în teren în minutul 80, în locul lui Brugman.
Din păcate pentru internaţionalul nostru, debutul nu a fost unul fericit, echipa sa pierzând cu 2-0. Elmas şi Politano au punctat pentru formaţia de sub Vezuviu.
Serie B
"Își dorește mult mai mult!" Anunț important despre viitorul lui Dennis Man la Parma
25/10/2021 LA 11:13
Folosirea lui Man în meciul de azi a fost total neaşteptată, în condiţiile în care antrenorul său anunţase că va avea multă răbdare cu tânărul internaţional, dorind întâi ca acesta să se adapteze. Dar atacantul de bandă dreaptă se pare că a tras tare la puţinele antrenamente avute la dispoziţie, astfel că stafful tehnic a decis să mizeze pe el, la finalul partidei de duminică.
"Dennis Man este un jucător cu caracteristici pe care nu le aveam la echipă. Nu pot să fac o evaluare amplă, s-a antrenat o singură dată cu noi de dimineață. Dar este o investiție importantă, vine din campionatul României și, cu tot respectul, e o diferență ca dificultate față de Serie A. Are nevoie de timp ca să crească", declarase antrenorul Parmei la conferința de presă premergeătoare duelului cu Napoli, de duminică.

Man, cu gândul la UTA înainte de debutul la Parma

De menţionat că Man a postat pe rețelele de socializare o imagine cu apărătorile pe care le avea pe vremea când juca la UTA, echipa de care a fost îndrăgostit în adolescență. Man a jucat pentru formația din Arad în stagiunea 2015-2016, marcând 15 goluri în 34 de partide. El a fost un produs al Academiei "Bătrânei Doamne", ajungând la aceasta la 15 ani, după ce și-a făcut junioratul la Ateltico Arad.
Situaţia Parmei devine una foarte complicată. Cu doar două victorii în acest sezon, formaţia lui Man şi Mihăilă e penultima în Serie A, cu doar 13 puncte. Totuşi, Torino, prima formaţie care e în afara "zonei roşii", e la doar două puncte distanţă. De partea cealaltă, Napoli a revenit pe locul 4, după ce în runda trecută coborâse în clasament, odată cu înfrângerea de la Verona.
Serie B
Man și Mihăilă, criticați dur de presa din Italia! Ce note au primit după eșecul cu Reggina
25/10/2021 LA 05:08
Serie A
Inter - Juventus 1-1. Derby d'Italia, decis în minutul 89, de VAR
24/10/2021 LA 20:46