Dennis Man a bifat deja 6 apariții în tricoul Parmei, iar antrenorul Roberto D'Aversa i-a făcut o scurtă analiză înaintea meciului cu Fiorentina (mâine, ora 16:00), din runda cu numărul 26 din Serie A.
Man a început ca titular partida cu Inter, pierdută de Parma, scor 1-2, în etapa trecută. Atacantul român putea să înscrie în prelungirile primei reprize, când a reluat cu capul din careu. Mingea a trecut însă pe lângă poarta lui Handanovic.

Dennis Man, analizat de antrenorul Parmei: "Este un jucător tehnic, dar mai poate progresa"

Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Roberto D'Aversa a vorbit cu cuvinte de laudă despre Man, pe care îl consideră "un jucător tehnic, cu calități fizice". Totuși, tehnicianul parmei a atras atenția că românul trebuie să lucreze mai mult și la jocul fără minge:
"Man este într-o perioadă de adaptare. Aici, în Italia, trebuie să înțelegi în ce campionat puternic joci de la prima atingere a mingii.
Man este un jucător foarte bun, tehnic cu mingea la picior, dar poate progresa. Trebuie să fie atent la mingile pierdute, la cele care trebuie recuperate și la momentul de posesie.
Trebuie să mai învețe și jocul fără minge, să înțeleagă interpretarea tactică. El are și calități fizice, este rezistent. Își va da seama cu timpul că pentru a deveni un jucător complet trebuie să mai lucreze la anumite capitole. Avem nevoie de el, avem nevoie de orice jucător care ne poate ajuta să dăm mai multe goluri", a spus Roberto D'Aversa.
Înaintea partidei cu Fiorentina, Parma se află pe penultimul loc, la 6 puncte sub linia retrogradării.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58