Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man, din nou în vizorul antrenorului de la Parma! Ce a spus după înfrângerea cu Verona

Cosmin Cioboata

Publicat 16/02/2021 la 16:52 GMT+2

Parma continuă să traverseze o perioadă dificilă în Serie A. Formația pregătită de Roberto D'Aversa, pentru care evoluează românii Dennis Man și Valentin Mihăilă, a suferit a 4-a înfrângere consecutivă în campionat, pe terenul Veronei, scor 1-2.

Dennis Man

Credit imagine: Getty Images

Parma se scufundă tot mai rău în Serie A, în ciuda transferurilor realizate de italieni în această iarnă. Tehnicianul Roberto D'Aversa a dat vina din nou pe jucătorii aduși recent la echipă, printre care se numără Dennis Man și Valentin Mihăilă.
La fel ca în ultimele partide, cei doi jucători români au fost aruncați în luptă în repriza a doua a meciului cu Verona. Mihăilă a fost introdus pe teren în minutul 69, în locul lui Karamoh, în timp ce Man și-a făcut apariția abia în minutul 88, în locul lui Conti.
Deși a primit numai câteva minute de joc din partea lui D'Aversa, Man a fost foarte aproape să-și pună amprenta asupra rezultatului final.
În prelungirile partidei, la scorul de 2-1 pentru Verona, Man l-a găsit cu o pasă excelentă în careu pe Joshua Zirkzee, care a trimis peste poartă și a ratat șansa egalării. De notat că și Zirkzee a sosit la Parma tot în această iarnă, sub formă de împrumut de la Bayern Munchen.

Dennis Man, din nou în vizorul tehnicianului de la Parma: "Nu e ușor să le transmit determinare!"

La finalul partidei dintre Verona și Parma, Roberto D'Aversa a aruncat din nou "săgeți" către jucătorii proaspăt aduși la echipă. Tehnicianul a dezvăluit că "îi este greu să le transmită determinare fotbaliștilor care nu cunosc fotbalul din Serie A":
"Am luat mult prea ușor cele două goluri, sunt lucruri la care trebuie să ne gândim. Nu cred în noroc sau ghinion, cred că singurul lucru care poate face diferența este determinarea.
Comitem prea multe greșeli. Nu este vorba de implicare, nu pot să le reproșez asta jucătorilor.
În orice caz, nu e ușor să le transmit determinare jucătorilor care nu cunosc Serie A și limba italiană... sunt alți jucători care ar trebui să le insufle aceste valori pe care clubul le avea mai demult", a declarata Roberto D'Aversa, la finalul meciului Verona - Parma.
Dennis Man

Ce spunea D'Aversa despre transferuri, după meciul de debut al lui Man la Parma

D'Aversa a făcut câteva comentarii cu subînțeles la adresa lui Man și la finalul meciului cu Napoli, pierdut de Parma cu 2-0, în urmă cu 3 etape:
"Înainte de a accepta oferta Parmei, am cerut garanții și aici vorbesc despre jucătorii pe care-i vreau. Nu suntem penultimii în Serie A din întâmplare și nu avem un bilanț slab în ofensivă din întâmplare.
Campionatul este dificil, clubul știe asta. Dar cerințele antrenorului nu sunt mereu ascultate. Avem nevoie de fotbaliști deja pregătiți pentru acest campionat, asta am vorbit și cu clubul", spunea Roberto D'Aversa, după meciul de debut al lui Man la Parma.
După 22 de runde, Parma se află pe penultimul loc în Serie A, cu numai 13 puncte acumulate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo