Dennis Man a spart "gheața" în Serie A. Internaționalul român a marcat primul său gol în campionatul Italiei, în remiza obținută de Parma pe terenul lui Benevento, scor 2-2, în etapa cu numărul 29.
Man a înscris ultimul gol al partidei, în minutul 88, cu o execuție superbă. Fostul atacant de la FCSB a primit mingea în careu și a șutat din prima, cu exteriorul piciorului stâng, exact lângă bară, fără speranțe pentru goalkeeper-ul lui Benevento.
Man putea chiar să aducă victoria Parmei la faza următoare, dar a reluat cu capul mult prea puternic, peste bara transversală.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
La finalul partidei, celebra publicație Gazzetta dello Sport l-a lăudat pe Man, aflat la primul său gol în tricoul formației lui Roberto D'Aversa.

Dennis Man, lăudat în Gazzetta dello Sport! Românul a primit cea mai mare notă din meciul Benevento - Parma 2-2

Jurnaliștii italieni i-au acordat românului cea mai mare notă de pe teren: 7.
"Che bravo Man! (n.r - ce bun e Man!). Nu numai că a fost primul gol în Serie A pentru el, dar a fost și foarte activ", a notat Gazzetta dello Sport.
Valentin Mihăilă, celălalt român din lotul Parmei, a fost introdus pe teren în minutul 77, în locul lui Gervinho.
Chiar dacă fostul atacant al Craiovei n-a avut prea mult timp să-și pună amprenta asupra jocului, Gazzetta dello Sport a observat că a intrat bine pe teren și a reușit câteva curse impresionante. Italienii i-au oferit în final nota 6.
"A intrat și s-a impus prin viteza sa", au scris jurnaliștii Gazzetta dello Sport.
În urma egalului de pe terenul lui Benevento, Parma a acumulat 20 de puncte și continuă să ocupe penultimul loc în Serie A. Trupa lui D'Aversa se află la 4 lungimi sub linia retrogradării, cu 8 etape rămase până la finalul sezonului.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51