Parma a ajuns la 5 înfrângeri consecutive și este cu un pas în Serie B. Trupa lui Roberto D'Aversa a condus-o cu 1-0 pe Juventus, la Torino, după golul marcat de Brugman în minutul 25.
Campioana ultimelor 9 sezoane din Serie A a restabilit egalitatea până la pauză, prin Alex Sandro. Tot fundașul brazilian a adus-o pe Juve în avantaj în minutul 47, iar De Ligt a stabilit scorul final (3-1) în minutul 68.
Dennis Man a fost titular la Parma și a fost înlocuit de D'Aversa în minutul 81. În schimb, Valentin Mihăilă a început meciul pe banca de rezerve și a fost aruncat în luptă după o oră de joc. Din păcate pentru ei, cei doi internaționali români n-au reușit să creeze mari probleme la poarta lui Buffon, iar prestația lor a fost notată cu calificative mici de Gazzetta dello Sport.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28

Dennis Man și Cristiano Ronaldo au primit aceeași notă, după Juventus - Parma 3-1

Nici Cristiano Ronaldo n-a strălucit în duelul de la Torino. Starul lui Juventus n-a reușit să-și impună jocul și a primit nota 5. Aceeași notă a primit-o și Dennis Man, în timp ce Mihăilă a fost notat cu 5,5 de jurnaliștii italieni.
"Nu a fost seara tripletei ofensive, dar Dennis Man este cel care a luptat cel mai puțin. A avut în față un Alex Sandro în formă de zile mari, dar, în loc să încerce să-l blocheze, s-a ascuns.", a notat Gazzetta dello Sport despre Dennis Man.
"Disconfortul de la mușchiul flexor a trecut, dar Cristiano Ronaldo este departe de cea mai bună formă a sa. Mingea aruncată la finalul meciului, care l-a costat un cartonaș galben, unul care putea fi evitat, este dovada unui moment complicat.", au scris jurnaliștii italieni despre Cristiano Ronaldo.
"(N.r. - Valentin Mihăilă), aceeași notă ca Gervinho. Scorul nu se schimbă după intrarea lui. Nu reușește să influențeze jocul, iar participarea sa la faza ofensivă este limitată la ultimele tentative din meci.", a scris Gazzetta dello Sport și despre Valentin Mihăilă.
Parma mai rămâne doar cu șanse teoretice să se salveze de la retrogradare. Formația emiliană are în continuare 20 de puncte și e la 11 lungimi sub prima formație aflată deasupra "liniei roșii". De cealaltă parte, Juventu urcă pe 3 şi e la un singur punct de Milan (dar Atalanta o poate depăşi).
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58