Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dezvăluirea uimitoare a unui fost jucător de la Juve: "Sarri m-a sunat și mi-a spus că nu voi juca"

Cosmin Cioboata

Publicat 12/03/2020 la 09:52 GMT+2

Emre Can s-a integrat destul de repede la Borussia Dortmund, după trasferul său din iarnă.

Maurizio Sarri , head coach of Juventus FC, during the Uefa Champions League match between Olympique Lyonnais and Juventus Fc. Olympique Lyonnais wins 1-0 over Juventus Fc

Credit imagine: Eurosport

Plecat de la Juventus din cauza faptului că nu mai prindea minute, mijlocașul german a început excelent noua sa aventură în Bundesliga, reușind să devină titular în primul "11" al formației lui Lucien Favre. Can a reușit să înscrie și un gol pentru Borussia în campionat, unde "galben-negrii" ocupă locul 2, la 4 puncte în spatele liderului Bayern.
Într-un interviu oferit pentru Kicker, Can a povestit adevăratul motivul pentru care a ales să se despartă de Juventus. Neamțul îl învinuiește în totalitate pe tehnicianul Maurizio Sarri pentru că nu i-a oferit minute de joc și încredere.
"Am plecat de la Juventus pentru că îmi doream să joc fotbal în continuare. Voiam să prind minute ca să am o șansă la echipa națională, în contextul Campionatului European. Sarri a sosit în vară la echipă, dar nu ne-a antrenat în primele săptămâni pentru că suferea de pneumonie. În acest timp, clubul a refuzat toate ofertele primite pentru mine și m-a scos de pe lista de transferuri.
Imediat după perioada de mercato, Sarri m-a sunat și m-a anunțat, printr-un apel de 20 de secunde, că nu voi face parte din lotul pentru Champions League. După acea conversație, n-am mai avut vreo șansă să schimb situația. M-am gândit că decizia nu a fost deloc corectă și am hotărât să plec în ianuarie. Am plecat din cauza lui Sarri, nu a fost vina clubului și nici a suporterilor.", a spus Can.
Emre Can wechselt offenbar zu Paris St. Germain

Emre Can, om de bază la Borussia Dortmund

Emre Can a ajuns la Juventus în 2018, după ce i-a expirat contractul cu Liverpool. În primul sezon, sub comanda lui Maximiliano Allegri, mijlocașul de 26 de ani a bifat 37 de apariții, devenind om de bază în primul "11" al "bianconerilor". Lucrurile s-au schimbat drastic după numirea lui Sarri în funcție. Fostul antrenor al lui Napoli și Chelsea nu l-a privit cu ochi buni pe Can, folosindu-l în numai 8 meciuri, dintre care în doar 2 ca titular.
În urma apelului telefonic din toamnă, Can a decis să plece de la Juventus, iar Borussia Dortmund a fost echipa care i-a deschis ușa. Internaționalul german va juca sub formă de împrumut pentru Dortmund până la vară, urmând ca oficialii Borussiei să activeze o clauză de cumpărare obligatorie, în valoare de 25 milioane de euro.
Borussia Dortmund a fost eliminată aseară din UEFA Champions League, după ce PSG a întors rezultatul din tur. Neymar și Bernat au reușit golurile parizienilor în prima repriză și au asigurat calificarea campioanei Franței în "sferturi". Can nu a încheiat pe teren duelul de la Paris. Arbitrul i-a arătat direct cartonașul roșu după ce l-a împins pe Neymar, printr-un gest nesportiv.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo