După un sezon ratat la Ajax, unde a evoluat în doar 5 partide ca titular, în campionat, Răzvan Marin pare să îşi găsească echilibrul în Serie A.
Mijlocaşul român de 24 de ani e titular indiscutabil la Cagliari, unde a evoluat deja în 10 partide ca titular. Azi, în deplasarea de la Verona, internaţionalul nostru a marcat golul egalizator, spre mulţumirea tehnicianului Eusebio Di Francesco, care a crezut mereu în el.
"A reușit un joc excelent. El s-a schimbat mult, joacă cu mai multă intensitate și exact asta vreau să văd din partea lui", a spus Eusebio Di Francesco, citat de fantacalcio.it.
Serie A
Inter rămâne la două puncte de AC Milan înainte de ultima etapă din Serie A! Cagliari, învinsă ușor
15/05/2022 LA 17:55

Di Francesco, mulţumit de atitudinea lui Răzvan Marin&Co

Tehnicianul sarzilor s-a declarat extrem de mulţumit de atitudinea jucătorilor, care au evoluat în multe momente, în repriza a doua, ca şi cum se aflau pe teren propriu. Echipa a avut posesie, determinare, lucru care l-a încântat pe Di Francesco.
"În prima repriză am suferit, dar în a doua jumătate am jucat cu mai multă calitate punându-i pe adversari cu spatele la zid; am avut atitudinea corectă. Am fost încântat să-mi văd băieții așa, dacă vom evolua aşa mereu putem pune pe toată lumea în dificultate. Jucătorul modern trebuie să joace la intensitate maximă, iar băieţii mei au înţeles acest lucru, aceasta este mentalitatea potrivită. Astăzi am obţinut un punct, dar sunt bucuros, pentru că i-am văzut pe jucători sacrificându-se", a mai spus tehnicianul.
După 10 etape, Cagliari se află pe locul 11 în clasament, cu 12 puncte.
Fotbal
Cândva adevărate forțe, azi cu șanse mari să retrogradeze! Situația din Top 5 campionate din Europa
14/05/2022 LA 13:04
Serie A
George Pușcaș a făcut un meci mare pentru Pisa. Românul a realizat o "dublă"
16/04/2022 LA 12:27