Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Diego Godin s-a înțeles cu Cagliari, echipa lui Răzvan Marin. Anunțul italienilor

Cosmin Cioboata

Actualizat 18/09/2020 la 20:39 GMT+3

Diego Godin s-a înțeles cu Cagliari, echipa la care evoluează și Răzvan Marin, anunță jurnalistul italian Gianluca Di Marzio. Fostul campion al Spaniei urmează să plece liber de contract de la Inter, formația care l-a adus tot gratuit vara trecută de la Aletico Madrid.

Răzvan Marin, jucătorul lui Cagliari

Credit imagine: Twitter

Diego Godin își va încheia aventura la Inter după un singur sezon. Potrivit presei din Italia, fundașul de 34 de ani a ajuns la un acord comun atât cu formația milaneză, în contextul despărțirii liber de contract, cât și cu Cagliari, echipa care îl "vânează" de ceva vreme.
Gianluca Di Marzio informează că Godin va fi anunțat oficial la Cagliari în scurt timp, iar fundașul uruguayan își va începe aventura la formația care recent l-a transferat și pe internaționalul român Răzvan Marin. Godin ar urma să semneze până în iunie 2023 cu formația din Sardinia.
În același timp, Di Marzio anunță că transferul lui Arturo Vidal, de la Barcelona la Inter, se va materializa, cel mai probabil, mâine.

Diego Godin s-a înțeles cu Cagliari, formația lui Răzvan Marin

Diego Godin este un adevărat exemplu pentru toți fundașii din fotbalul modern. El a ajuns în Europa în urmă cu 13 ani, când Villarreal l-a cumpărat de la Nacional, echipa din țara sa natală. Godin a petrecut 3 sezoane la "Submarinul Galben", urmând ca apoi să fie cumpărat de Atletico Madrid în schimbul a 8 milioane de euro. A fost unul dintre cele mai reușite transferuri realizate de formația din capitala Spaniei.
Godin a contribuit la transformarea lui Atletico Madrid într-o echipă care încasează foarte greu gol, în special pe teren propriu. Uruguayanul a bifat 389 de apariții pentru Atletico, reușind să cucerească 8 trofee, printre care se numără un titlu în La Liga (2014) și două trofee Europa League (2012, 2018). Alături de formația pregătită de Diego Simeone, Godin a ajuns de două ori în finala Champions League, însă a pierdut de fiecare dată în fața rivalei Real Madrid, în 2014 și 2016.
Diego Godin s-a aflat foarte aproape să câștige din nou trofeul Europa League în această vară, în tricoul lui Inter. "Nerazzurrii" au pierdut în ultimul act al competiției împotriva Sevillei, scor 2-3, într-un meci în care Godin a reușit să înscrie.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
picture

Premier League, programul etapei a doua

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo