VAR-ul are o mulțime de avantaje, fără doar și poate, erorile arbitrilor fiind în proporție covârșitoare corectate de tehnologia video.
Există însă în continuare unele controverse, iar cea mai mare din acest sezon vine, probabil, din Serie A. În partida Torino - Inter, încheiată 1-1, oaspeții au fost iertați de un penalty clar, în prima repriză. Atunci, Ranochia l-a faultat clar pe Belotti în careu, dar arbitrul Marco Guida a făcut semn că jocul poate continua.
Dacă centralul a fost poate păcălit de unghi, cei din camera VAR ar fi trebuit să se sesizeze. Doar că responsabilul cu VAR-ul de la acel meci Davide Massa, i-a transmis centralului că a luat decizia corectă.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
ACUM 20 ORE
CITEȘTE ȘI:
REVENIREA "DE SENZAŢIE" A LUI CHRISTIAN ERIKSEN, SĂRBĂTORITĂ ÎN DANEMARCA

Gafa uriașă a VAR de la Torino - Inter

Tuttosport a intrat în posesia discuției dintre Massa și Guida, oficialul VAR transmițându-i colegului că intervenția a vizat mingea și nu s-a întâmplat nimic incorect.
"Mingea! Mingea! Da, a atins mingea, continuă jocul", i-a spus Massa centralului, potrivit Tuttosport. Discuția a fost preluată apoi și de celelalte mari ziare din Italia, Corriere dello Sport și Corriere della Sera.
Gianluca Rochhi, cel care face delegările în Serie A, a recunoscut încă de atunci eroarea uriașă făcută de arbitri în favoarea Interului.
"Cel din cabina VAR ar fi trebuit să se uite mai atent la imagini. A fost o eroare gravă", spunea cel care face delegările de arbitri în Serie A.
Serie A
Inter le-a luat Cupa, Juventus vrea să-l ia pe Perisic! Ce club de top mai e interesat de croat
IERI LA 14:16
Serie A
Inter rămâne la două puncte de AC Milan înainte de ultima etapă din Serie A! Cagliari, învinsă ușor
15/05/2022 LA 17:55