Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Doar pandemia l-a ținut pe Cristiano Ronaldo la Juventus. În iarnă se gândea serios la un alt club

Nicu Savin

Publicat 04/08/2020 la 14:25 GMT+3

Cristiano Ronaldo s-a trasferat la Juventus în urmă cu 2 sezoane și a participat la cucerirea ultimelor 2 titluri ale "Bătrânei Doamne" în Serie A. Potrivit francezilor de la France Football, CR7 a fost foarte aproape în iarna trecută să ia hotărârea de a se despărți de torinezi pentru a semna cu PSG, dar pandemia de coronavirus și evoluția ei a stopat negocierile.

Cristiano Ronaldo se gândea în iarnă să plece de la Juventus la PSG, dar pandemia a întrerupt negocierile

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a mers cu sufletul deschis la Juventus și cu gândul că va putea stabili noi borne în cariera sa, dar au existat destule momente când a părut că nu există chimie între el și acest club.

Cristiano Ronaldo (Juventus Turin)

Pandemia a întrerupt negocierile dintre Ronaldo și PSG

Presa a scris constant despre nemulțumirile starului portughez față de nivelul echipei, care nu îl pune în valoare atât de mult cum se întâmpla la Real Madrid și care este oarecum sub nivelul său.
Aceste nemulțumiri ale lusitanului se refereau bineînțeles la Champions League pentru că în Serie A e greu ca torinezilor să le fie pusă în pericol supremația. Toate aceste lucruri au condus se pare la intenția lui Ronaldo de a părăsi Italia în această vară, pentru a merge în Franța la PSG.
Acest lucru a fost dezvăluit de prestigioasa revistă France Football, care sugerează faptul că doar pandemia de coronavirus a făcut ca Ronaldo să continue la Juventus.
Dezamăgit de rezultatele slabe din Champios League, Ronaldo ar fi fost tot mai aproape de a lua decizia să plece la finele sezonului recent încheiat, iar PSG ar fi fost dispusă să facă orice pentru a-l trasfera pe starul portughez.
Cristiano Ronaldo, Juventus, Serie A 2019-2020, Getty Images

Cristiano Ronaldo era atras de ideea de a merge la PSG

Dar întreruperea cauzată de pandemie a oprit negocierile, iar Ronaldo a fost convins să mai rămână cel puțin pentru încă un sezon la Torino. Acesta a sărbătorit alături de echipă cel de-al 9-lea titlu consecutiv și a postat apoi pe contul de Instagram că își dorește ca în sezonul viitor să ridice din nou "Scudeto" deasupra capului, alungând orice temere a fanilor torinezi că va pleca în această vară.
Francezii l-ar fi așteptat pe Cristiano cu brațele deschise, iar mirajul Parisului l-ar fi atras pe jucător, mai ales că este un oraș cu o mare comunitate de portughezi care l-ar fi adulat la fiecare meci.
Forța financiară a parizienilor ar fi fost un alt argument pentru o posibilă mutare în Franța, perspectivele câștigării unui nou trofeu de Champions League fiind mult mai mari.
Mai mult, Ronaldo ar fi fost încântat să joace în aceeași echipă cu Neymar și Mbappe, dar toate aceste ipoteze s-au oprit odată cu criza provocată de pandemie, iar acum Ronaldo cu siguranță se gândește doar meciul de vineri cu Lyon, unde Juventus are de întors un 0-1din meciul tur pentru a merge la Final8-ul de la Lisabona, acolo unde se vor disputa meciurile din fazele superioare ale Champions League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo