Cristiano Ronaldo a mers cu sufletul deschis la Juventus și cu gândul că va putea stabili noi borne în cariera sa, dar au existat destule momente când a părut că nu există chimie între el și acest club.
https://i.eurosport.com/2020/08/03/2859554.jpg
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, în război cu fanii Portugaliei! 70% dintre suporteri au votat împotriva starului lusitan
ACUM 2 MINUTE

Pandemia a întrerupt negocierile dintre Ronaldo și PSG

Presa a scris constant despre nemulțumirile starului portughez față de nivelul echipei, care nu îl pune în valoare atât de mult cum se întâmpla la Real Madrid și care este oarecum sub nivelul său.
Aceste nemulțumiri ale lusitanului se refereau bineînțeles la Champions League pentru că în Serie A e greu ca torinezilor să le fie pusă în pericol supremația. Toate aceste lucruri au condus se pare la intenția lui Ronaldo de a părăsi Italia în această vară, pentru a merge în Franța la PSG.
Acest lucru a fost dezvăluit de prestigioasa revistă France Football, care sugerează faptul că doar pandemia de coronavirus a făcut ca Ronaldo să continue la Juventus.
Dezamăgit de rezultatele slabe din Champios League, Ronaldo ar fi fost tot mai aproape de a lua decizia să plece la finele sezonului recent încheiat, iar PSG ar fi fost dispusă să facă orice pentru a-l trasfera pe starul portughez.
https://i.eurosport.com/2020/07/29/2857204.jpg

Cristiano Ronaldo era atras de ideea de a merge la PSG

Dar întreruperea cauzată de pandemie a oprit negocierile, iar Ronaldo a fost convins să mai rămână cel puțin pentru încă un sezon la Torino. Acesta a sărbătorit alături de echipă cel de-al 9-lea titlu consecutiv și a postat apoi pe contul de Instagram că își dorește ca în sezonul viitor să ridice din nou "Scudeto" deasupra capului, alungând orice temere a fanilor torinezi că va pleca în această vară.
Francezii l-ar fi așteptat pe Cristiano cu brațele deschise, iar mirajul Parisului l-ar fi atras pe jucător, mai ales că este un oraș cu o mare comunitate de portughezi care l-ar fi adulat la fiecare meci.
Forța financiară a parizienilor ar fi fost un alt argument pentru o posibilă mutare în Franța, perspectivele câștigării unui nou trofeu de Champions League fiind mult mai mari.
Mai mult, Ronaldo ar fi fost încântat să joace în aceeași echipă cu Neymar și Mbappe, dar toate aceste ipoteze s-au oprit odată cu criza provocată de pandemie, iar acum Ronaldo cu siguranță se gândește doar meciul de vineri cu Lyon, unde Juventus are de întors un 0-1din meciul tur pentru a merge la Final8-ul de la Lisabona, acolo unde se vor disputa meciurile din fazele superioare ale Champions League
Cupa Mondială FIFA
Cristiano Ronaldo, în cea mai slabă echipă din faza grupelor Mondialului, alături de 4 qatarezi
IERI LA 12:38
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo a răbufnit când a fost scos de pe teren! "Te grăbești al dracului de rău!" Explicația dată
IERI LA 20:00