Radu Drăgușin a impresionat în primele sale apariții la prima echipă a lui Juventus. Fundașul român, convocat de Adrian Mutu la naționala U21 a României pentru Euro 2021, a atras atenția mai multor cluburi din Europa, printre care Crystal Palace, Newcastle, Wolves și Wolfsburg, potrivit presei internaționale.
În cele din urmă, se pare că internaționalul român de tineret a luat decizia finală. Potrivit jurnalistului Tom Kershaw, de la The Independent, Drăgușin a refuzat toate ofertele primite și va semna prelungirea contractului cu Juventus.
Pirlo și oamenii din conducerea lui Juve sunt încântați de prestațiile românului, pe care îl consideră un jucător de viitor la Torino.
Serie A
Zlatan Ibrahimovic va lipsi de pe teren 7 sau 8 luni. Mai rămâne la Milan?
26/05/2022 LA 08:32
Sursa citată anunță că românul va semna un nou contract valabil pe 5 ani în momentul revenirii de la echipa națională.
"Fundașul central al lui Juventus, Radu Drăgușin, a refuzat ofertele celor de la Crystal Palace și Newcastle. Jucătorul de 19 ani va semna un nou contract, pe 5 sezoane, în momentul revenirii de la echipa națională", a anunțat Tom Kershaw.

Drăgușin, pregătit să semneze prelungirea contractului cu Juventus

Drăgușin a adunat 4 apariții la Juventus, în Serie A, Champions League și Cupa Italiei.
Fundașul român a ajuns la academia "bianconerilor" în 2018, iar toamna trecută a debutat la prima echipă, sub comanda lui Andrea Pirlo.
"Acum are un salariu de 3.500 de euro pe lună. Cât încasează Cristiano Ronaldo pe secundă (râde). Va fi foarte bine după următorul salariu.
El e un copil care își dorește să ajungă sus, eu ca agent trebuie să-i ofer toate condițiile. Mama lui îi cântărește fiecare produs în parte înainte să mănânce, are nutriția făcută pe tot anul. A pus 6 kg de mușchi pe el, face multe sacrificii", a povestit Florin Manea, impresarul lui Drăgușin, pentru Digisport.

Radu Drăgușin, convocat de Mutu la România U21 pentru Campionatul European de tineret

În prezent, Radu Drăgușin se află la naționala U21 a României. Mâine seară (ora 22:00), "tricolorii mici" pregătiți de Adrian Mutu vor debuta la Campionatul European de tineret în compania Olandei.
Programul României U21 la Euro:
  • 24 martie, 22:00: România – Olanda
  • 27 martie, 19:00: Ungaria – România
  • 30 martie, 19:00: Germania – România
Serie A
Milan a devenit campioana Italiei, după o pauză de 11 ani
22/05/2022 LA 18:00
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29