Evoluțiile lui Radu Drăgușin de la Juventus, în special la echipa secundă, au atras atenția specialiștilor din fotbalul italian, care consideră că acesta are în față un viitor mare.
În urmă cu 6 ani a început să se acorde premiul "Giovani Bianconeri", prin care este desemnat cel mai bun tânăr jucător de la Juventus. Primele 5 ediții au fost câștigate de Luca Clemenza, Pol Lirola, Moise Kean, Nicolo Fagioli și Hans Nicolussi Caviglia, iar distincția din acest an i-a revenit lui Radu Drăgușin.
Românul a câștigat ambele categorii. La prima dintre ele au votat 52 de experți (jurnaliști italieni, agenți FIFA, antrenori sau chiar fotbaliști activi), iar Drăgușin a obținut 311 puncte, devansânu-i pe Nicolo Fagioli (264p), mijlocaș ofensiv (20 de ani), promovat și el la seniorii lui Juve în acest sezon, și pe Elia Petrelli (206p), atacant (19 ani), vândut la Genoa în ianuarie, pentru 8 milioane de €.
Serie A
"Drăgușin e de 100 de ori mai bun!" Fanii lui Juventus, nemulțumiți de decizia lui Allegri
01/07/2021 LA 17:25
Diferența dintre Drăgușin și coechipierii săi a fost una mult mai mare în alegerea fanilor. Românul a primit 508 voturi. Pe podium au mai fost Nicolo Fagioli (72) și Filippo Ranocchia (51).
Citește și: PIRLO NU E MULȚUMIT DE CONVOCAREA LUI DRĂGUȘIN LA NAȚIONALĂ? IMPRESARUL SĂU AȘA CREDE!

RB Leipzig, posibilă destinație pentru Radu Drăgușin

Radu Drăgușin a progresat constant în ultima vreme și este foarte apreciat la Juventus, dar valoarea lotului torinezilor nu îi permită să aibă prea multe minute în picioare. Fundașul român a fost folosit pe final într-un meci din Champions League și într-unul din Serie A, precum și în 2 partide din Cupa Italiei.
Drăgușin va rămâne liber de contract în vară și până acum nu a acceptat oferta de prelungire din partea torinezilor. Presa italiană susține că românul ezită să semneze un nou acord deoarece are mai multe oferte, RB Leipzig fiind printre cluburile care sunt interesate de el.
”Este un jucător interesant, dacă vorbim de ce calități are, se potrivește profilului nostru. Noi avem o anumită viziune când facem transferuri, dar acum sunt din ce în ce mai multe cluburi mari care caută să cumpere tineri de perspectivă. Acum, competiția de pe piața transferurilor este mai acerbă din acest motiv”, a declarat Markus Kroschem (oficial la RB Leipzig), conform Bild, citat de DigiSport.
Fotbal
3 cluburi importante se luptă pentru transferul lui Locatelli! De ce e Juventus dezavantajată
30/06/2021 LA 14:25
Serie A
Radu Drăgușin, aproape de despărțirea de Juventus! La ce club din Serie A ar putea fi împrumutat
04/06/2021 LA 14:05