Radu Drăgușin a progresat constant în ultima vreme și este foarte apreciat la Juventus, dar valoarea lotului torinezilor nu îi permită să aibă prea multe minute în picioare. Fundașul român a fost folosit pe final într-un meci din Champions League și într-unul din Serie A, precum și în 2 partide din Cupa Italiei, dar situația de față de la echipa torineză ar putea genera debutul său ca titular în Serie A.
Juventus se deplasează la Verona fără Leonardo Bonucci și Giorgio Chellini, ambii accidentați, dar și fără Danilo, care este suspendat. În aceste condiții, Andrea Pirlo are mari probleme la nivelul liniei defensive, iar antrenorul "Bătrânei Doamne" a declarat când a vorbit despre absențe că Drăgușin este o variantă.
"Mergem înainte, nu ne gândim la jucătorii care lipsesc, ci încercăm să profităm la maxim de cei pe care îi avem disponibili. Dragusin poate fi o opțiune de la început. Bernardeschi este și el bine și sunt șanse să intrre în primul 11. În plus, revine și Rabiot. Morata va lipsi cu siguranță, iar în cazul lui Dybala așteptăm decizia medicilor.", a spus Pirlo, citat de Gazzetta dello Sport.
Serie A
Radu Drăgușin, dorit de o echipă de top! Cât ar putea încasa Juventus în schimbul lui
17/05/2022 LA 15:28
Juventus are un meci extrem de greu la Verona, care este una dintre revelațiile acestui sezpn de Serie A, alături de Sassuolo. Juventus are neapărată nevoie de victorie pentru a rămâne în plasa rivalelor din Milano, torinezii având cu 8 puncte în minus față de liderul Inter și cu 4 față de AC Milan, dar "bianconerrii" au un meci mai puțin disputat.
https://i.eurosport.com/2021/01/14/2970903.jpg

RADU DRĂGUȘIN, LA UN PAS DE PRELUNGIREA CONTRACTULUI CU JUVENTUS

Florin Manea, impresarul lui Drăgușin, a dezvăluit că fundașul lui Juventus are multe oferte tentante, dar viitorul său va fi aproape sigur alături de "bianconeri".
Cele două părți negociază în prezent prelungirea contractului pe 5 ani, iar agentul lui Drăgușin este încrezător că totul se va rezolva săptămâna viitoare.
Manea spune că tânărul fundaș își dorește să continue la campioana Italiei, indiferent de salariile uriașe propuse de alte cluburi.
Impresarul lui Drăgușin a oferit și un exemplu concret, spunând că jucătorul de 19 ani nu va merge în campionatul Turciei "nici măcar pentru un salariu de 100 de milioane de euro/lună":
"Cred că săptâmana viitoare se va rezolva. Au fost discuții foarte benefice cu Juventus, urmează să vedem săptâmana viitoare. Suntem mulțumiți, în mare parte s-a ajuns la o înțelegere. Lucrurile sunt clare, iar acum va trebui Radu să ia decizia.
Au fost vreo vreo 6, 7 oferte concrete, ele sunt în continuare pentru că încă nu a semnat. Dacă te sună Real Madrid în ultima zi, ce faci, îi refuzi?
E foarte plăcut să te sune atâtea cluburi, dar e mai bine să te sune Juventus, Leipzig. M-a sunat un agent și îmi spunea: 'Domne, o grămada de bani în Turcia' și i-am zis: 'Poate să-i dea 100 de milioane pe lună că nu merge la momentul ăsta în Turcia'.
Mulți se gândesc la bani, Radu se gândește să facă o carieră și atunci alegerea lui nu va fi în funcție de bani. E importantă această semnătură pentru că unde va semna, acolo va fi pentru următorii 5 ani", a spus Florin Manea, pentru sport.ro.
Potrivit Prosport, Drăgușin ar urma să câștige 1 milion de euro/sezon la Juventus, dacă va semna noul contract.
Fotbal
6 stranieri, pe lista preliminară a lui Florin Bratu pentru amicalele cu Georgia și Slovacia
13/05/2022 LA 13:47
Serie A
Juventus pune mare preț pe Radu Drăgușin! Ce sumă vor italienii în schimbul fundașului de 20 de ani
09/05/2022 LA 11:54