Radu Drăgușin și-a îndeplinit visul și a semnat un contract valabil până în 2025 cu Juventus. Fundașul român, apreciat foarte mult de tehnicianul Andrea Pirlo, i-ar putea aduce o sumă consistentă și unui club din România. Este vorba despre Rapid, liderul actual din playoff-ul Ligii a 2-a.

Rapid ar urma să încaseze 100.000 de euro de la Juventus, datorită lui Radu Drăgușin

Regal Sport, echipa de juniori la care a crescut Drăgușin, a fost preluată de Rapid. Potrivit Digisport, în mod normal, clubul giuleștean va beneficia de toate tranzacțiile realizate anterior de Regal Sport, inclusiv transferul lui Drăgușin la Juventus.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Fundașul de 19 ani a plecat în Italia în 2018, în schimbul a 260.000 de euro. În cadrul negocierilor respective a fost inclus și următorul bonus: 100.000 de euro pentru Regal Sport dacă Drăgușin va juca 4 meciuri la Juventus în Serie A sau cupele europene, într-un singur sezon.
Cum Regal a fost cedată către Rapid, suma respectivă ar urma să intre în conturile clubului giuleștean. Mai mult, echipa de sub Podul Grant ar urma să încaseze și taxa de solidaritate de 5% dintr-un viitor transfer al lui Drăgușin de la Juventus.

Salariul lui Drăgușin la Juventus va ajunge la 1 milion de euro

La Juventus, Drăgușin va încasa un salariu de 500.000 de euro în primul an, urmând ca acesta să crească progresiv. Potrivit Gazzetta dello Sport, românul ar urma să primească 1 milion de euro în ultimul an de contract.
Pirlo s-a arătat extrem de încântat de prelungirea contractului lui Drăgușin:
"Sunt bucuros că Drăgușin a semnat un nou contract, este un jucător de mare perspectivă care a demonstrat că poate juca de la egal la egal cu vedetele din echipă. Poate progresa enorm și era normal ca acest club să mizeze pe el în viitor.", a spus Andrea Pirlo.
La rândul său, Drăgușin a transmis un mesaj prin care și-a exprimat bucuria uriașă:
"Eram foarte nerăbdător să semnez noul contract cu echipa care a crezut mereu în mine. În primul rând, vreau să mulțumesc familiei care a fost mereu alături de mine și tuturor persoanelor care m-au ajutat în fiecare zi să mă îmbunătățesc. Acum este timpul să demonstrez că merit această încredere. Forza Juve!", a fost mesajul transmis de Radu Drăgușin.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58