Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Drăgușin, "vânat" intens de echipele din Europa: "Dacă te sună Real Madrid în ultima zi, îi refuzi?"

Cosmin Cioboata

Actualizat 23/02/2021 la 20:41 GMT+2

Radu Drăgușin (19 ani) se află din ce în ce mai aproape de prelungirea contractului cu Juventus. Agentul fundașului român a dezvăluit că săptămâna viitoare vor fi puse la punct ultimele detalii.

Radu Drăgușin

Credit imagine: Getty Images

Radu Drăgușin a impresionat în ultima vreme la Juventus. Românul, care a ajuns la campioana Italiei încă de acum trei ani, a avut evoluții foarte bune la formația U23 a clubului, iar acestea au fost remarcate și de Andrea Pirlo.
Drept urmare, Drăgușin a fost chemat la prima echipă iar în acest moment face parte din lotul lui Juventus la toate meciurile interne și din UEFA Champions League.
Florin Manea, impresarul lui Drăgușin, a dezvăluit că fundașul lui Juventus are multe oferte tentante, dar viitorul său va fi aproape sigur alături de "bianconeri".
Cele două părți negociază în prezent prelungirea contractului pe 5 ani, iar agentul lui Drăgușin este încrezător că totul se va rezolva săptămâna viitoare.

Radu Drăgușin, la un pas de prelungirea contractului cu Juventus

Manea spune că tânărul fundaș își dorește să continue la campioana Italiei, indiferent de salariile uriașe propuse de alte cluburi.
Impresarul lui Drăgușin a oferit și un exemplu concret, spunând că jucătorul de 19 ani nu va merge în campionatul Turciei "nici măcar pentru un salariu de 100 de milioane de euro/lună":
"Cred că săptâmana viitoare se va rezolva. Au fost discuții foarte benefice cu Juventus, urmează să vedem săptâmana viitoare. Suntem mulțumiți, în mare parte s-a ajuns la o înțelegere. Lucrurile sunt clare, iar acum va trebui Radu să ia decizia.
Au fost vreo vreo 6, 7 oferte concrete, ele sunt în continuare pentru că încă nu a semnat. Dacă te sună Real Madrid în ultima zi, ce faci, îi refuzi?
E foarte plăcut să te sune atâtea cluburi, dar e mai bine să te sune Juventus, Leipzig. M-a sunat un agent și îmi spunea: 'Domne, o grămada de bani în Turcia' și i-am zis: 'Poate să-i dea 100 de milioane pe lună că nu merge la momentul ăsta în Turcia'.
Mulți se gândesc la bani, Radu se gândește să facă o carieră și atunci alegerea lui nu va fi în funcție de bani. E importantă această semnătură pentru că unde va semna, acolo va fi pentru următorii 5 ani", a spus Florin Manea, pentru sport.ro.
Potrivit Prosport, Drăgușin ar urma să câștige 1 milion de euro/sezon la Juventus, dacă va semna noul contract.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo