Mihajlovic, în vârstă de 51 de ani, a încheiat cu Bologna pe locul 12 sezonul trecut, el fiind tratat în paralel pentru leucemie. Sârbul s-a recoperat complet între timp, însă rămâne printre persoanele vulnerabile.
”Antrenorul nostru este complet asimptomatic dar va rămâne în izolare pentru următoarele două săptămâni pentru a respecte recomandările guvernului”, a informat Bologna.
Bologna a precizat că echipa de tineret a clubului a fost testată pentru coronavirus și toate rezultatele au venit negative, în timp ce prima echipă va fi testată luni.
Serie A
Zlatan Ibrahimovic va lipsi de pe teren 7 sau 8 luni. Mai rămâne la Milan?
26/05/2022 LA 08:32

Mihajlovic a câștigat lupta cu leucemia

Mihajlovic s-a vindecat de leucemie, însă în iulie 2019 situația sa părea una destul de dificilă. Cu toate acestea, sârbul nu a renunțat niciodată la luptă, după cum o arată declarațiile sale de la acea vreme.
"Când am aflat vestea, a fost groaznic. Am plâns zile la rând, m-am gândit cât de repede trece viaţa. Nu am plâns de frică. Voi înfrunta boala, voi lupta aşa cum am făcut întotdeauna, cu capul sus! Este o maladie agresivă, dar pot să o înving!", a declarat Mihajlovic.
"Le-am explicat tuturor că trebuie să atacăm şi să câştigăm. Dacă stăm şi doar ne apărăm, vom fi doborâţi. Trebuie să aplicăm tactica mea în această bătălie şi sunt sigur că vom ieşi învingători.
Trebuie să ies învingător pentru familia mea, pentru copiii mei, pentru toţi cei care ţin la mine ", a afirmat el.
Serie A
Milan a devenit campioana Italiei, după o pauză de 11 ani
22/05/2022 LA 18:00
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29