Juventus a câștigat cu 3-1 derby-ul cu Milan și a revenit în lupta pentru titlu, apropiidu-se la 7 puncte de "rossoneri", care sunt în continuare lideri, cupă ce și Inter a călcat strâmb ieri, pierzând cu 2-1 pe terenul Sampdoriei.
Echipa lui Pirlo dat dovadă de maturitate în meciul de pe San Siro și a a fost mai eficientă la finalizare, într-un meci în care Milan nu a jucat prost, însă miza partidei a apăsat greu pe umerii elevilor lui Pioli, care nu au experiența confruntărilor cu o asemenea încărcătură.
La final, antrenorul Milanului s-a arătat dezamăgit doar de rezultat, menționând că jocul echipei sale a fost unul destul de bun: "Echipa a făcut ceea ce trebuia să facă, meciul a fost echilibrat. Au existat momente în care Juve a jucat mai bine decât noi și invers. Echipa a interpretat bine jocul, cu generozitate și calitate. Au fost multe situații care ne-ar fi putut fi favorabile, dar nu le-am fructificat."
Premier League
Ibrahimovic și Ronaldo și-au "dat mâna". Cum a ajuns Manchester United "un club mic"
15/11/2022 LA 08:08

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Stefano Pioli: "Zlatan va fi sâmbătă pe teren"

Tehnicianul de 55 de ani a adăugat că echipa sa trebuie să meargă mai departe, deoarece seria lungă de invincibilitate nu a fost oprită de o echipă oarecare, ci de campiona ultimelor 9 ediții de Serie A.
"Am avut răspunsuri excelente, dar acest lucru nu este nimic nou, deoarece rezultatele obținute până acum nu sunt o coincidență. Dacă este un adversar în fața căruia trebuia să suferim, acela este Juventus, campioana din ultimii 9 ani. Ne-am ridicat la nivelul lor, dar calitatea lor ne-a penalizat. I-am văzut pe băieți dezamăgiți la final. Este normal, pentru că nu am mai simțit gustul înfrângerii de mult timp, dar i-am îmbărbătat, pentru că trebuie să țină capul sus. Nu trebuie să existe regrete.", a spus Pioli, citat de Gazzetta.it.
Următorul meci al Milanului este peste numai 2 zile, în deplasare cu Cagliari, iar antrenorul milanezilor le-a transmis o veste bună fanilor. Întrebat despre numeroasele absențe din lot, Pioli a spus că Ibrahimovic este gata să revină pe teren chiar sâmbătă, după ce suedezeul a stat mai multe săptămâni departe de gazon din cauza unei accidentări: "Zlatan este mai bine. Următorul meci este sâmbătă, iar el va fi pe teren. Sper că nu doar el, ci vor reveni și alți jucători care ne-au lipsit."
Fotbal
Ibrahimovic îl laudă pe Haaland, dar îl sfătuiește să aibă grijă în relația cu Pep Guardiola
04/11/2022 LA 11:06
Fotbal
Ibrahimovic l-a criticat pe Mbappe pentru atitudinea arătată după ce a semnat prelungirea cu PSG
03/11/2022 LA 09:03