Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dybala a descris cât de rău s-a simțit de la coronavirus. Ce s-a întâmplat când a încercat să meargă

Cristian Mihală

Publicat 27/03/2020 la 17:52 GMT+2

Paulo Dybala a trecut prin clipe grele la începutul acestei săptămâni. După ce a fost testat pozitiv la coronavirus, starul argentinian a avut probleme mari de sănătate, dar acum se simte mult mai bine.

Paulo Dybala

Credit imagine: Getty Images

Paulo Dybala a fost și el testat pozitiv cu coronavirus după Daniele Rugani și Blaise Matuidi. Juventus U23 a jucat în urmă cu mai bine de o lună împotriva clubului Pianese, cu câteva zile înainte ca jucătorii și antrenorul acestei formații să fie testați pozitiv. Un comunicat pe site-ul oficial al lui Juventus, săptămâna trecută, a precizat faptul că Paulo Dybala a fost supus câtorva teste medicale care au ieșit pozitive pentru coronavirus.
El s-a autoizolat acasă încă de pe 11 martie. Atacantul lui Juve va fi monitorizat în continuare, urmând cu strictețe toate recomandările medicilor. Chiar dacă inițial s-a simțit foarte bine, la începutul săptămânii lucrurile au luat o turnură mai puțin plăcută. Sud-americanul a vorbit despre momentele grele pe care le-a traversat, dar a ținut să precizeze că acum situația s-a îmbunătățit vizibil.
"Acum sunt mai bine, dar am avut simptome puternice acum câteva zile. Mă pot mișca, pot merge. Cu câteva zile în urmă, când am încercat să merg, am simțit o greutate mare, acum sunt cu siguranță mai bine. Simțeam după cinci minute că nu mai pot face nimic, deși doar îmi dezmorțeam picioarele. M-au durut toți mușchii", a spus Dybala, citat de Gazzetta dello Sport.
Dacă situația de la Juve nu ar fi fost de așa natură încât medicii să fie extrem de vigilenți la orice simptom, Dybala ar fi putut intra mult mai târziu în izolare. Asta pentru că niște indicii clare de coronavirus au lipsit aproape cu desăvâșire până la depistarea virusului.
Dybala a ținut să îi liniștească pe fani pe Instagram, prin postarea de mai jos, semn că starea lui de sănătate în acest moment e una bună.
dybala
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo