În momentul în care CR7 a fost transferat de la Real, în vara lui 2018, Dybala avea o serie de idei preconcepute despre portughez. În condițiile în care mulți îl consideră infatuat și arogant, argentinianul avea un set de așteptări de la noul coleg și era convins că vor comunica foarte dificil.
Nu mică i-a fost mirarea sud-americanului să descopere în starul lusitan o persoană caldă, gata să asculte problemele celorlalți și să ajute cu un sfat. Ronaldo nu e doar un adevărat profesionist în teren, dar și un om de vestiar incredibil, care reușește să aducă armonie în sânul echipei.
"La nivel personal, am fost plăcut surprins. Ca persoană, este un tip excelent, foarte sociabil, foarte prietenos în interiorul și în afara vestiarului. Întotdeauna gata să vorbească și să asculte la rândul său. Asta m-a surprins, fiind o figura atât de importanta, de multe ori s-a spus ca nu este așa. Am stat de vorbă la un moment dat și i-am spus: Uite, sunt sincer cu tine, noi în Argentina te urâm puțin, pentru imaginea ta, pentru felul tău de a fi, pentru mersul tău, dar m-ai surprins, pentru că am întâlnit cu totul altceva", a dezvăluit Dybala într-un interviu pentru site-ului Federatiei argentiniene de fotbal.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
IERI LA 12:06
Reacția lui Ronaldo? "Mi-a spus că e obișnuit să fie criticat, că oamenii ajung să îl cunoască și își schimbă opinia". Într-adevăr, Dybala, despre care la început s-a spus că ar avea o relație dificilă cu CR7 l-a privit foarte repede în "alt mod", iar în prezent cei doi sunt amici buni.
Dybala se află în acest moment în carantină, după ce în urmă cu aproape două săptămâni a fost descoperit pozitiv la coronavirus. Argentinianul a avut câteva zile în care s-a simțit rău, oboseala accentuată, febra și tusea creându-i probleme, dar acum e în afara oricărui pericol. În următoarele zile va efectua un nou test, care speră să fie negativ.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40