Într-un interviu pe Instagram pentru Adidas, argentinianul a confirmat că nu mai are vreun simptom și că se se simte bine, însă nu a făcut vreo precizare cu privire la analizele efectuate, semn că fie nu are vreun rezultat, fie că și al 4-lea test a fost pozitiv.
Dacă fizic se simte bine, sud-americanului a început să îi fie din ce în ce mai dificil să suporte izolarea, dezvăluind că abia așteaptă să revină la antrenamente, alături de colegii săi.
"Ca să fiu sincer, nu am crezut niciodată că o să îmi fie dor atât de mult să joc fotbal şi să mă antrenez din nou. Simt că am nevoie să mă antrenez, să îmi văd colegii şi prietenii şi să ating măcar mingea, pentru că antrenamentele făcute de unul singur, acasă, nu înseamnă acelaşi lucru. Vreau să îmi pun ghetele în picioare şi să alerg, să înscriu un gol. A trecut prea mult timp fără să mă antrenez şi nu se ştie exact când vom reveni. Nu este ca în vacanţă, când ştii cu siguranţă că te vei întoarce după o anumită perioadă", a spus Dybala.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42
De peste o lună și jumătate Dybala are coronavirus și nu a putut părăsi locuința nici măcar pentru a face cumpărături. Această perioadă a fost, însă, benefică dintr-un punct de vedere: a descoperit un nou hobby.
"Faptul că sunt izolat acasă de atât de atât de mult timp m-a făcut să simt nevoia de a încerca lucruri noi. De exemplu, am descoperit o nouă pasiune - yoga. Îmi place şi mi-am dat seama că mă ajută foarte mult", a mai precizat fotbalistul.

Dybala, testat pozitiv a 4-a oară?

Daniele Rugani și Blaise Matuidi, coechipierii săi de la Juventus, au fost primii testați pozitiv însă au reușit să scape de virus, fiind testați ulterior negativ. Nu însă și Dybala. Acesta a fost testat din nou în săptămânile care au urmat.
Deşi Juventus nu a avut vreo poziţie oficială, după ce presa iberică a anunţat că Dybala nu a scăpat de COVID-19, apropiaţii vârfului au dezvăluit în Gazzetta dello Sport că informaţia e incorectă. Vârful a efectuat într-adevăr noi teste, însă rezultatele nu au venit încă. Aceasta este şi varianta susţinută de Oriana Sabatini, prietena starului "Bătrânei Doamne".
"Nu este adevărat că Paulo a ieşit din nou pozitiv, noi aşteptăm rezultatul. A mai efectuat nişte teste, vom vedea ce va fi. Nu ştim însă cine lansează asemenea ştiri, evident că nu de la noi apar. Aşa cum am fost sinceri şi am vorbit despre noi atunci când am fost infectaţi cu coronavirus, tot aşa vă asigurăm că nu e nimic adevărat din ceea ce se spune", a spus Oriana Sabatini la o televiziune din Argentina, nu înainte de a puncta că ea a primit rezultatele pentru testul său şi este vindecată: "La mine rezultatul este negativ. Nu este încă sigur 100%, de aceea nu vreau să mai insist pe acest subiect. Vom anunţa rezultatul atunci când vom fi şi noi informaţi. Acum, stăm şi aşteptăm la fel ca toată lumea".
Dacă va veni confirmarea că și cel de-al 4-lea test efectuat de Dybala a ieșit pozitiv, devine imposibil pentru jucător să se alăture colegilor săi de echipă în perioada următoare. Cazul lui Dybala nu este unicul ciudat în Serie A: portarul celor de la Atalanta, Marco Sportiello, a fost testat pozitiv, apoi negativ, și apoi din nou pozitiv.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Radu Drăgușin, dorit de o echipă de top! Cât ar putea încasa Juventus în schimbul lui
17/05/2022 LA 15:28
Serie A
Inter le-a luat Cupa, Juventus vrea să-l ia pe Perisic! Ce club de top mai e interesat de croat
17/05/2022 LA 14:16