Starul argentinian nu este la 100% din punct de vedere fizic, după perioada în care a avut coronavirus, însă reprezintă o țintă pentru cele mai mari formații din Europa. Barcelona a făcut din Lautaro Martinez principala țintă a perioadei de mercato din vară, dar negocierile cu Inter privind suma de transfer sunt tot mai dificile, italieni dorind achitarea clauzei de reziliere.
Conform jurnaliștilor iberici, conducerea de pe Camp Nou are o variantă de rezervă, în condițiile în care în cele din urmă nu ajung la un numitor comun cu nerazzurrii: tot un argentinian, Paulo Dybala. Vârful "Bătrânei Doamne" s-a declarat flatat de posibilul interes al catalanilor, dar a punctat că se simte fericit și la Torino.
"Sunt fericit să fiu la Juventus, iubesc acest mediu care îmi oferă atât de multă afecțiune. Barça este și el un club extraordinar. Ar fi frumos să joc acolo, cui nu i-ar plăcea? Dar și Juventus este un club plin de istorie și mari campioni. Avem oameni de calibru, îi avem pe Buffon și Ronaldo, campionii cu siguranță nu lipsesc", a spus Dybala pentru CNN.
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
19/01/2022 LA 10:56

Dybala, despre prelungirea contractului cu Juventus

Dacă vara trecută Juve a încercat să îl transfere pe Dybala, acceptând oferta lui Tottenham (londonezii nu s-au înțeles cu jucătorul asupra salariului), între timp lucrurile s-au schimbat. Deși părea că nu va face parte din planurile lui Sarry, cel poreclit "La Joya" a strâns din dinți și a reușit să îl impresioneze pe tehnicianul italian, devenind o prezență constantă în primul "11". În acest context, oficialii bianconerilor au demarat procedurile pentru prelungirea contractului, dar Dybala spune că încă nimic nu este semnat.
"Am un mare respect pentru club, o relație foarte bună cu președintele și am putea reînnoi contractul care expiră într-un an și jumătate. Dar, desigur, depinde și de Juventus. Deocamdată nu există nimic clar, având în vedere și ce s-a întâmplat cu coronavirusul. Dar alți jucători au prelungit. Să așteptăm și să vedem", a mai spus sud-americanul.
Juventus va reveni pe teren vineri în returul semifinalei Cupei Italiei contra celor de la AC Milan. Serie A va reîncepe apoi pe 20 iunie, Juventus urmând să joace contra celor de la Bologna pe 22 iunie.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36
Serie A
Un star de la Juventus s-a răzgândit! A pus punct negocierilor și pleacă gratis la vară
13/01/2022 LA 08:29