Starul argentinian nu este la 100% din punct de vedere fizic, după perioada în care a avut coronavirus, însă reprezintă o țintă pentru cele mai mari formații din Europa. Barcelona a făcut din Lautaro Martinez principala țintă a perioadei de mercato din vară, dar negocierile cu Inter privind suma de transfer sunt tot mai dificile, italieni dorind achitarea clauzei de reziliere.
Conform jurnaliștilor iberici, conducerea de pe Camp Nou are o variantă de rezervă, în condițiile în care în cele din urmă nu ajung la un numitor comun cu nerazzurrii: tot un argentinian, Paulo Dybala. Vârful "Bătrânei Doamne" s-a declarat flatat de posibilul interes al catalanilor, dar a punctat că se simte fericit și la Torino.
"Sunt fericit să fiu la Juventus, iubesc acest mediu care îmi oferă atât de multă afecțiune. Barça este și el un club extraordinar. Ar fi frumos să joc acolo, cui nu i-ar plăcea? Dar și Juventus este un club plin de istorie și mari campioni. Avem oameni de calibru, îi avem pe Buffon și Ronaldo, campionii cu siguranță nu lipsesc", a spus Dybala pentru CNN.
Serie A
Era post-Ronaldo a început dezastruos. Juventus, înfrângere istorică, pe teren propriu, în Serie A
28/08/2021 LA 21:02

Dybala, despre prelungirea contractului cu Juventus

Dacă vara trecută Juve a încercat să îl transfere pe Dybala, acceptând oferta lui Tottenham (londonezii nu s-au înțeles cu jucătorul asupra salariului), între timp lucrurile s-au schimbat. Deși părea că nu va face parte din planurile lui Sarry, cel poreclit "La Joya" a strâns din dinți și a reușit să îl impresioneze pe tehnicianul italian, devenind o prezență constantă în primul "11". În acest context, oficialii bianconerilor au demarat procedurile pentru prelungirea contractului, dar Dybala spune că încă nimic nu este semnat.
"Am un mare respect pentru club, o relație foarte bună cu președintele și am putea reînnoi contractul care expiră într-un an și jumătate. Dar, desigur, depinde și de Juventus. Deocamdată nu există nimic clar, având în vedere și ce s-a întâmplat cu coronavirusul. Dar alți jucători au prelungit. Să așteptăm și să vedem", a mai spus sud-americanul.
Juventus va reveni pe teren vineri în returul semifinalei Cupei Italiei contra celor de la AC Milan. Serie A va reîncepe apoi pe 20 iunie, Juventus urmând să joace contra celor de la Bologna pe 22 iunie.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Serie A
Juventus şi-a prezentat noul echipament pentru sezonul viitor! Ce design vor avea tricourile torinez
18/05/2021 LA 11:47
Serie A
Dybala pare decis să plece de la Juventus și a ales unde vrea să joace! Reacția lui Andrea Pirlo
12/04/2021 LA 17:08