Articol scris de Romeo Ene
Dybala are doar 13 apariţii în acest sezon de Serie A, în care a marcat 3 goluri şi a oferit 2 pase decisive. Totuşi, acesta a declarat că se gândeşte să evolueze în Spania, fiind pe placul său acest campionat.
Viitorul lui Paulo Dybala pare din ce în ce mai îndepărtat de Juventus, pe măsură ce intră în ultimul an de contract cu echipa italiană. Argentinianul a fost un jucător-cheie pentru torinezi de când li s-a alăturat de la Palermo în 2015. Clubul ar vrea să-l păstreze pe jucător, însă nu poate îndeplini ultimele sale cerinţe contractuale.
Cupa Mondială FIFA
Veste dură pentru Argentina înaintea optimilor CM! Di Maria ar putea lipsi din primul "11"
03/12/2022 LA 17:09
https://i.eurosport.com/2021/01/06/2966387.jpg

Paulo Dybala, pe picor de plecare de la Juventus

Discuțiile sunt în curs de desfășurare, dar alte echipe se interesează pentru a profita de situația sa. Conform Todofichajes, atacantul ar vrea să joace pentru Real Madrid, iar reprezentanții săi au luat deja legătura cu Los Blancos.Barcelona este o altă echipă spaniolă care vrea să-l aducă pe Dybala. Cu toate acestea, publicaţiaprecizează că el consideră că stilul său de joc este mai potrivit cu cel al Madridului.
Juventus vrea să facă tot posibilul pentru a-l păstra, dar nu şi-ar permite să-l piardă gratis după finalul sezonului viitor. Sursa menţionată precizează că Madridul are câțiva jucători pe care Juve i-ar dori, și ar putea fi folosiți ca parte a afacerii. Marcelo și Isco sunt două nume care au fost în mod constant legate de o mutare la Torino, iar aceste transferuri s-ar putea concretiza în cazul în care Dybala va ajunge pe Bernabeu.
Andrea Pirlo spune că nu este în măsură să comenteze situația contractuală a lui Paulo Dybala.Clubul a negociat cu el, dar nu a ajuns încă la un acord cu jucătorul.
Deoarece este managerul clubului, Pirlo se va confrunta cu multe întrebări referitoare la situația contractuală, cu fiecare oportunitate pe care o vor avea reporterii. El a fost întrebat cu privire la progresul reînnoirii contractului argentiniaului după ce echipa sa a învins-o pe Genoa cu 3-1, și a insistat că nu este în mâinile sale să-l convingă pe atacant să semneze o nouă înțelegere, iar cei care sunt la conducere lucrează la asta.
El a declarat Sky Sports, prin intermediul Football Italia: "Aceste lucruri revin clubului. Sunt capabil să antrenez o echipă de campioni, Dybala fiind unul dintre ei. A fost foarte puţin timp disponibil în acest sezon, dar s-a întors acum și vom încerca să profităm la maximum. Alte decizii revin clubului."
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi dă totul pentru Cupa Mondială! Cerința argentinianului a fost acceptată de Galtier
02/11/2022 LA 14:57
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi, cu gândul la primul titlu mondial! "Nu ne e frică de nimeni"
21/10/2022 LA 09:02