Cel poreclit "La Joya" a fost printre cei trei jucători de la Juventus care au fost depitați luna trecută cu COVID-19. Daniele Rugani și Blaise Matuidi s-au recuperat total, testele făcute săptămâna trecută fiind negative, însă vârful sud-american a avut ceva probleme.
Nu din punct de vedere medical, pentru că starea sănătății lui Dybala este în acest moment una foarte bună. El, de altfel, se aștepta ca testul al treilea să fie negativ, pentru că nu a mai avut vreun simptom. Conform Corriere Dello Sport, și în a treia serie de analize Paulo a ieșit pozitiv, astfel că în cursul acestei săptămâni va efectua al 4-lea test.
Acum sunt bine, dar am avut simptome puternice la început. Când am încercat să merg, am simțit o greutate mare. Simțeam după cinci minute că nu mai pot face nimic, deși doar îmi dezmorțeam picioarele. M-au durut toți mușchii | Paulo Dybala
Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
IERI LA 07:46
Odată ce va fi declarat negativ, Dybala va primi "undă verde" pentru reluarea pregătirilor. Mai întâi individual, pentru ca apoi să se alăture jucătorilor "Bătrânei Doamne", odată ce regulile impuse de Guvern vor permite acest lucru.
Inițial se spera ca 4 mai să fie data la care Serie A să se reia. Deși toți președinții au votat ieri în unanimitate ca sezonul să reînceapă, Spadafora, ministrul sporturilor, nu a oferit azi cele mai bune vești. El a dezvăluit că reluarea antrenamentelor se va face treptat, iar momentul reînceperii stagiunii va fi stabilit de un Comitet independent, care va interpreta toate datele cu privire la riscurile renunțării la distanțarea socială.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
21/09/2021 LA 05:34
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24