Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dybala s-a accidentat și a părăsit în lacrimi terenul. Dezastru pentru Juve: s-a "rupt" și Morata

Cristian Mihală

Publicat 26/09/2021 la 16:57 GMT+3

Paulo Dybala și Alvaro Morata s-au accidentat în partida Juventus - Sampdoria 3-2. Atacantul de 27 de ani argentinian a părăsit terenul în lacrimi.

TURIN, ITALY - SEPTEMBER 26: Paulo Dybala of Juventus walks off with an injury during the Serie A match between Juventus and UC Sampdoria at Allianz Stadium on September 26, 2021 in Turin, Italy.

Credit imagine: Getty Images

"Bătrâna Doamnă" a reușit azi prima victorie pe teren propriu în noul sezon și a doua din actuala stagiune, semn că bianconerii au trecut peste criza instalată.
Dar, din păcate pentru fanii piemontezilor, succesul de azi a venit la pachet cu accidentările celor doi atacanți. Dybala a deschis scorul în minutul 10, dar după alte 10 minute a fost forțat să părăsească terenul, accidentat. Extrem de frustrat, sud-americanul a început să plângă.
Paulo Dybala lascia l'Allianz Stadium in lacrime per un problema muscolare dopo 21 minuti, Juventus-Sampdoria, Getty Images
CITEȘTE ȘI:

Morata s-a accidentat și el, în Juventus - Sampdoria 3-2

Pe final, ghinionul a lovit-o din nou pe Juve, Morata accidentându-se și el. La final, Allegri a confirmat că cei doi au șanse minime să evolueze în următoarea săptămână, una importantă pentru torinezii: au meci în Champions League, acasă, cu Chelsea, pentru ca apoi să urmeze Derby della Mole.
"Leziunile fac parte din fotbal, din păcate trebuie să le luăm în calcul. Astăzi ni s-a întâmplat, mâine li se va întâmpla și altora. Dybala și Morata nu vor juca împotriva lui Chelsea și Torino, probabil îi vom avea înapoi abia după pauza internațională", a spus Allegri, citat de Gazzetta dello Sport.
Juve ne-a obișnuit în istoria recentă cu o defensivă perfectă, dar și de această dată au apărut erori, iar gazdele au primit două goluri.
"Cele două goluri pe care le-am primit au fost cauzate de greșelile noastre. Nu am știut să închidem meciul devreme și am făcut greșeli individuale", a explicat Allegri.
După 6 etape din Serie A, Juve e pe 9, la 8 puncte distanță de liderul AC Milan.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo