"Bătrâna Doamnă" a reușit azi prima victorie pe teren propriu în noul sezon și a doua din actuala stagiune, semn că bianconerii au trecut peste criza instalată.
Dar, din păcate pentru fanii piemontezilor, succesul de azi a venit la pachet cu accidentările celor doi atacanți. Dybala a deschis scorul în minutul 10, dar după alte 10 minute a fost forțat să părăsească terenul, accidentat. Extrem de frustrat, sud-americanul a început să plângă.
https://i.eurosport.com/2021/09/26/3226858.jpg
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
25/09/2022 LA 05:15
CITEȘTE ȘI:
Haos total la PSG. Mbappe, surprins de camere când îl vorbește de rău pe Neymar. Ce a spus

Morata s-a accidentat și el, în Juventus - Sampdoria 3-2

Pe final, ghinionul a lovit-o din nou pe Juve, Morata accidentându-se și el. La final, Allegri a confirmat că cei doi au șanse minime să evolueze în următoarea săptămână, una importantă pentru torinezii: au meci în Champions League, acasă, cu Chelsea, pentru ca apoi să urmeze Derby della Mole.
"Leziunile fac parte din fotbal, din păcate trebuie să le luăm în calcul. Astăzi ni s-a întâmplat, mâine li se va întâmpla și altora. Dybala și Morata nu vor juca împotriva lui Chelsea și Torino, probabil îi vom avea înapoi abia după pauza internațională", a spus Allegri, citat de Gazzetta dello Sport.
Juve ne-a obișnuit în istoria recentă cu o defensivă perfectă, dar și de această dată au apărut erori, iar gazdele au primit două goluri.
"Cele două goluri pe care le-am primit au fost cauzate de greșelile noastre. Nu am știut să închidem meciul devreme și am făcut greșeli individuale", a explicat Allegri.
După 6 etape din Serie A, Juve e pe 9, la 8 puncte distanță de liderul AC Milan.
Serie A
Allegri, escortat de poliție până la mașină! Juventus a pierdut cu Monza, iar fanii au luat-o razna
20/09/2022 LA 08:10
Fotbal
Start de vis! Echipele din TOP 5 campionate din Europa care încă nu au pierdut în acest sezon
20/09/2022 LA 06:16