Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"E cel mai slab antrenor din istoria lui Inter". Dezvăluirea unui fost jucător al "nerazzurrilor"

Cosmin Cioboata

Publicat 25/05/2020 la 14:20 GMT+3

În prezent la Beșiktaș, Caner Erkin (31 de ani) i-a dat dreptate fostului său coleg de la Inter, Jonathan Biabiany, spunând că Frank de Boer este cel mai slab antrenor din istoria clubului din Milano.

Inter Milano

Credit imagine: SID

Erkin a fost transferat de Inter de la Fenerbahce liber de contract, în vara anului 2016. Numai două luni avea să petreacă fundașul la formația italiană, pentru ca apoi să fie trimis sub formă de împrumut înapoi în Turcia, la Beșiktaș. Deși Roberto Mancini, fostul antrenor al "nerazzurrilor", l-a folosit în presezon, planurile lui De Boer au fost cu totul altfel. Olandezul nu a contat pe serviciile turcului în vreo partidă, iar atitudinea sa "l-a forțat să plece".
În final, Erkin a fost cumpărat definitiv de Beșiktaș, iar aventura sa în Serie A s-a încheiat brusc.
De Boer, actualul tehnician al celor de la Atlanta United, a pregătit-o pe Inter pentru o scurtă perioadă în 2016, lăsându-și amprenta într-un mod negativ asupra unor jucători.

Erkin: "De Boer, cel mai slab antrenor din istoria lui Inter"

Într-un interviu oferit pentru FCInterNews, Erkin și-a motivat nemulțumirea, povestind modul în care s-a comportat cu el fostul jucător și manager al lui Ajax:
Am crezut că va fi un pas important în cariera mea. Mă gândeam că voi juca regulat, că voi cuceri trofee și că mă voi bucura de afecțiunea suporterilor lui Inter. Personal, nu voiam să părăsesc echipa, nici măcar după plecarea lui Roberto Mancini. Cu toate acestea, atitudinea lui Frank De Boer a fost oribilă. M-a scos din echipă ca pe un junior promovat de la academie. A fost inacceptabil.
Mancini m-a folosit în presezon și mi-a oferit încredere. Am fost foarte dezamăgit când a plecat. Tratamentul primit din partea lui De Boer a fost complet lipsit de respect și mi-a afectat cariera. Nici acum nu înțeleg de ce m-a tratat așa, nu am fost vreodată în planurile sale. Nu m-a lăsat nici măcar să particip la antrenamentele cu întreaga echipă. Trebuia să mă pregătesc separat. Cred că m-a manipulat astfel încât să plec de unul singur.

Erkin: "Nu știu cum a ajuns De Boer la Inter"

Cu toții știau ce fel de persoană este Frank de Boer. Sincer, nu îmi dau seama cum a reușit să ajungă pe banca lui Inter. Sunt de acord cu Jonathan Biabiany, care a spus că De Boer este cel mai slab antrenor din istoria clubului. Visurile mele au fost năruite de un om care s-a aflat pe bancă numai două luni și jumătate.
Numai 14 meciuri a pregătit-o Frank de Boer pe Inter, înainte ca olandezul să fie demis de conducerea "nerazzurrilor". După scurta sa aventură din Serie A, tehnicianul a bifat o experiență și în Premier League, la Crystal Palace, pentru ca în urmă cu 2 ani să ajungă pe banca celor de la Atlanta United, din Statele Unite.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo