Italia este țara europeană cel mai puternic afectată de coronavirus iar un Decret publicat astăzi a suspendat toate activitățile în "zona roșie" iar atleții, antrenorii, managerii și toți membri cluburilor trebuie să facă verificări la intervale regulate.
De asemenea, accesul fanilor nu va mai fi permis la vreun meci din Serie A până în data de 4 aprilie! Decizia vine după ce partidele care trebuiau să aibă loc în Cupa Italiei în această săptămână au fost amânate.
Evenimentele sportive și competițiile de orice fel și din orice disciplină ce au loc atât în public cât și în privat sunt suspendate. Cu toate astea, în municipalitățile din afara celor din Anexa 1 a Decretului Prim Ministrului de pe 1 martie 2020 și amendamentele acestuia este permis să aibă loc în continuare evenimente și competiții, precum și antrenamente ale atleților în baze de antrenament închise sau în exterior fără prezența publicului | comunicat oficial
Serie A
Drăgușin, out de la Sampdoria! Fundașul va fi împrumutat de Juventus la o altă formație din Serie A
ACUM 19 ORE
Gazzetta dello Sport scrie că partida dintre Juventus și Inter și alte meciuri amânate vor fi juca în weekendul următor! În Italia au avut loc până acum peste 2.500 de cazuri de coronavirus.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
IERI LA 16:33
Premier League
Chelsea i-a găsit înlocuitorul perfect lui Rudiger! Cât ar trebui să plătească englezii
IERI LA 15:22