Clinica Villa Stuart, din Roma, Italia, propune două tipuri de teste pentru coronavirus, cu aflarea rapidă a rezultatelor. Rezultatul testului de sânge iese în 8 minute, în timp ce analiza salivei are ca timp de aşteptare 20 de minute.
Clinica Villa Stuart din capitala Italiei, Roma, acolo unde au fost operaţi mai mulţi fotbalişti, printre care şi românii Vlad Chiricheş şi Adrian Stoian, propune două tipuri de teste pentru coronavirus, ale căror rezultate ies în 8, respectiv 20 de minute.

coronavirus

Credit imagine: Eurosport

Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
20/01/2022 LA 08:42
Cea mai rapidă este proba de sânge, o uşoară înţepătură în deget, care arată, după 8 minute, dacă persoana în cauză este infectată cu coronavirus. Al doilea se face doar în cazul în care cei testaţi au fost pozitivi la un moment dat. Se ia secreţie din salivă, iar rezultatul iese în 20 de minute. Protocolul de la Villa Stuart este pregătit să fie pus la dispoziţia cluburilor de fotbal, pentru a reuşi desfăşurarea campionatelor în siguranţă în timpul pandemiei.

Lega Calcio Serie A - Getty Images

Credit imagine: Getty Images

De luni, Italia a renunţat la o parte dintre restricţiile impuse de starea de urgenţă, iar echipele din Serie A se pregătesc de reluarea antrenamentelor. Sassuolo este prima formaţie care va începe pregătirea, în timp ce marţi, 5 mai, pe terenul de fotbal vor intra şi jucătorii grupărilor Juventus, Inter Milano, Atalanta şi Bologna. Miercuri şi joi vor reîncepe şi Lazio, AS Roma şi Parma, în timp ce AC Milan, Napoli şi restul formaţiilor urmează să anunţe programul. Toate antrenamentele vor fi individuale, fotbaliştii nu se vor intersecta, ci se vor pregăti singuri.
Veştile de la autorităţi nu sunt însă printre cele mai optimiste. Ministrul Sportului Vincenzo Spadafora a declarat, în urmă cu câteva zile, că reluarea antrenamentelor nu înseamnă şi începerea campionatului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36
Serie A
Un star de la Juventus s-a răzgândit! A pus punct negocierilor și pleacă gratis la vară
13/01/2022 LA 08:29